RO Study
👤
S14429273
S14429273
26-04-2021
Limba rusă
a fost răspuns
Ajutațima varog la acest exercițiu!!!
Răspuns :
TheBuduDavid
TheBuduDavid
26-04-2021
Брать вверх - Побеждать
Неотложная
работа -
Срочная
работа
Sper că te-am ajutat!
Mult succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prezinta In Minimum 50 De Cuvinte Semnificatiile Textului Urmator Evidentiind Doua Trasaturi Ale Modernismului
Scrieti Un Program C++ Care Citeste De La Tastaura Un Numar Natural N... (problemele Din Poza, E In Regula Chiar Daca Sunt Doar Indicatii)
Mă Gândesc La Un Număr Adaug 28,scad 17 Și Obțin Răsturnatul Numărului 54.La Ce Număr M-am Gândit?
Un Cort De Forma Pătrată Are Toate Cele Patru Laturi Orientate Catre Sud. Catre Cort Se Îndreaptă Un Urs . Unde Este Situat Cortul? Ce Culoare Are Ursul? Ajutor
Transformarea Spontana A Unor Nuclee In Alte Nuclee Cu Emitere De Radiatie Se Numeste...?
Numarul Natural Din Intervalul (radical Din 15, Radical Din 17) Este...
Scrie Si Pronunta Adjectivele Opuse Ca Sens. cs- Extins≠? , Exprimat≠? , Explicat≠? gz- Examinat≠? , Exersat≠? , Executat≠? , Exemplificat≠?
Suma A Două Numere Naturale Este 9 Iar Diferența Lor Este 15 Produsul Numerelor Este
Un Cub Cu Muchia De 1cm Cantareste 200 G.Calculați Cat Cantareste Un Cub Cu Muchia De 2 Cm Din Acelasi Material.Dar Un Cub Cu Muchia De 3 Cm,cat Va Cantari?
Scrie Ce Reprezintă Fiecare Din Următoarele Propoziții Exclamative Ce Cald Este În Seră Vino Urgent Acasă La Revedere Spală Fructele Înainte De A Consuma Alegi