RO Study
👤
Vikazaya50
Vikazaya50
25-04-2021
Limba română
a fost răspuns
vă rog urgent dau coroana
Răspuns :
Valeria3108
Valeria3108
25-04-2021
Răspuns:
care este textul???? nu pot fără el
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Credeti Că A Găsit Nubanu Zâna Din Vișină?
Despre Ce Este Cartea Razboi Care Mia Salvat Viata Helpp Vreau Sa Imi Vumpar Cartea Si Nush Daca Mi-o Place Va Rog Ajutați-mă?!
Limba Franceză Compune Un Cântec Pe Franceză Despre Ziua Lui Domn' De Franceză Tradusă În Română Și Franceză Vă Rog Am Nevoie Până La 12:33
Dau 60 De Puncte E Urgent (dau Si Coroana)
4. Calculaţi Înălțimea Piramidei Patrulatere Regulate Care Are Muchia Bazei De 4rad Din 2 Cm Si Apotema De 2V5 Cm.
3. Menționează Ce Parte De Vorbire Sunt Cuvintele Colorat În Propozițiile Date. Prin Ce Se Aseamănă?Pentru Mine Este O Plăcere <A AJUTA> Oamenii.Pentru Mi
200 G De Aliaj Din Aur Şi Argint Cu Titlul De 0,800 Se Topeşte Împreună Cu O Cantitate De Aliaj Tot Din Aur Şi Argint Cu Titlul De 0,900 Şi Se Obține Un Aliaj C
Un Callcenter Primește Aproximativ 75000 De Apeluri Pe Zi .Câte Apelor Primește Timp De Cinci Zile Rotunjit La Cea Mai Apropiată 10000?
6. Menţionează, În Câte Un Enunţ, Tiparul Textual Din Fiecare Dintre Fragmentele De Mai Jos: 6 Puncte A. „Şi Florile-s Atât De Multe/Că Te Dor/Orbitele Uscate C
Am Nevoie De 100 De Exerciții Cu Formule De Calcul Prescurtat: A + B)² = A² + 2ab + B² ; (a – B)² = A² – 2ab + B² ; (a – B)(a + B) = A² – B² ,(a + B + C)² = A