👤

o compunere din 6 propozitii cu o descriere despre veverita trebuie comparatii,personificari 1 propozitie la inceput 4 la cuprins si 1 la incheiere urgent!​

Răspuns :

Într-o zi frumoasă de vară am văzut o veveriță roșcată precum portocala . Ea era într-un copac de stejar , era că un copil. Stătea micuța și se uită la mine apoi sa speriat și a fugit . A doua zi am mai văzut o veveriță dar de data aceasta erau mai multe stăteau una lângă alta că niște conuri . Ele erau așa de interesante că nu-mi puteam lua privirea de la ele , aceste animăluțe sunt preferatele mele .Într-o zi frumoasă de vară am văzut o veveriță roșcată precum portocala . Ea era într-un copac de stejar , era că un copil. Stătea micuța și se uită la mine apoi sa speriat și a fugit . A doua zi am mai văzut o veveriță dar de data aceasta erau mai multe stăteau una lângă alta că niște conuri . Ele erau așa de interesante că nu-mi puteam lua privirea de la ele , aceste animăluțe sunt preferatele mele.A fost ce mai minunată zi din viața mea .

Sper te-am ajutat