RO Study
👤
Davidfigu64
Davidfigu64
23-04-2021
Engleza
a fost răspuns
Exercitiul 2 va rog!
Răspuns :
Denisabisu
Denisabisu
23-04-2021
Răspuns:
2. Have
3. A
4. The
5. A lot of
6. As
7. A lot
8. Been
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Adaugati Substantive Cu Valoare Adverbiala Urmatoarelor Adjective Pentru A Obtine Forme Expresive Ale Superlativului Absolut:Ex: frumoasa focsingur...indragosti
Avem Trei Nr Consecutive..Daca Facem Suma ,dublandu-l Pe Primul Si Pe Ultimul Obtinem 100.care Sunt Cele Trei Nr? Ma Poate Ajuta Cineva????prin Metoda fi
Cine Ma Poate Ajuta?Pentru A Se Prepara 1 L De Sirop Se Pu 30 De Cl De Sirop Concentrat Si Restul Apa.Ce Cantitate De Sirop Concentrat Si Ce Cantiate De Apa Se
Se Da Textul: Lorzii Si Comunele (parlamentul), Declara, Inainte De Toate, Pentru Apararea Vechilor Lor Drepturi Li Libertatii: 1. Ca Pretinsa Putere A Regelui
Analizind Hartile Care Va Pot Ajuta In Formularea Raspunsului,faceti O Generalizare In Ceea Ce Priveste Influenta Reliefului,climei Si A Riurilor Asupra Reparti
Imi Spuneti Si Mie Va Rog Frumos Rezolvarea Exercitiului Acesta,sau Macar Sa Imi Explicati Cum Se Fac Exercitiile De Acest Gen?Media Aritmetica A 3 Numere Es
Precizati Partile Principale De Propozitie Din Ultima Propozitie A Primei Strofe Si Din Strofa A Doua propozitile:Va Canta Din Flaut Multe Doine
Crezi Ca Oamenii Au Nevoie De Carti Pentru A Se Informa Sau Pentru A Se Destinde?Motiveaza-ti Raspunsul In 8-10 Randuri.Nu Raspundeti Daca Nu Stiti....repede V
Se Da Dreptunghiul ABCD Cu AB=20 Cm Si BC=15 Cm. Daca E Este Simetricul Lui A Fata De BD Se Cere: Calculati Perimetru Si Aria Trapezului BCED. cum Adica "dac
Am nevoie de O " Compunere In Franceza " Cu Ce Imi place Si Ce Nu Imi Place Sa Fac... P.S sa Fie Ca Pentru Clasa A 7 a :) ( Aproximativ 5 Randuri )