RO Study
👤
Dragos9586
Dragos9586
21-04-2021
Engleza
a fost răspuns
Pana maine va rog multt.Dau coroana
Răspuns :
Razvanmuresan2205
Razvanmuresan2205
21-04-2021
Răspuns:
a-4
b-1
c-7
d-5
e-2
f-6
g-3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiți Un Text Coerent De Aproximativ Jumătate De Pagină,utilizând Următoarele Concepte:agent Economic,profit,activitate Economica, Banca/întreprindere. URGE
??URGENT!??Unghiurile AOB Și BOC Sunt Adiacent Suplementare , [OX Este Bisectoarea AOB Și OY Este Semidreapta Opusă Lui OX .Daca BOC = 60 De Grade,afla AOY.
Fie AOC Și AOB Unghiuri Neadiacente Suplementare Cu AOB= 54°. Dacă (OE Este Bisectuarea BOC, Sa Se Arate Ca OE Este Perpendicular Pe OA
Scrie Ideile Principale Ale Poeziei Din Manual, Încadrându-le Corespunzător În Tabelul Următor: Momentele Textului Narativ Introducerea Cauza Desfăşurarea Acţiu
Metoda Comparației Alina A Cumpărat 2 Caiete Și 3 Pixuri Cu Suma De 8 Lei ,iar Maria A Cumpărat 3 Caiete Și 3 Pixuri Cu Suma De 9 Lei .Calculaţi Prețul Unui Cai
4. Identifică Funcţiile Limbajului Dominante În Fiecare Dintre Enunţurile Următoare: A) Îmi Place Mult Această Carte, Este Extraordinară! B) Domnule, Dați-mi Vo
Psalm De Tudor Arghezi Ajutor !!! Urgent !!!!
III. Scrie În Centrul Celulelor Din Schema Numărul De Cromozomi, Dacă Se Ştie Că Gameții Speciei Date Au 20 Cromozomi.
Ce Îi Cere Pădurea Copilului Din Poezia O Rămâi De Mihai Eminescu Vă Rog Dau Coroana
Mă Poate Ajuta Cineva?