RO Study
👤
Byanka5883
Byanka5883
20-04-2021
Chimie
a fost răspuns
Va rog mult de tot ! apăsați pe poză.
Răspuns :
Biee16
Biee16
20-04-2021
Răspuns:
imi spui dacă nu înțelegi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Găsiți Un Titlu Ironic Care Să Fie În Contrariete Cu Contextul Unei Opere Literare. (ignorați Cacofonia)
Buna! Va Rogg Ajutati-ma Rapiddd Ex Acesta Dau Coroana Inima Rate De Toateeeeeeeeeeeeeee Rezolvare De Clasa A Saptea Pleaseeee REZOLVARE COMPLETĂ
Enumeră Două Însușiri Neobișnuite Despre Patrocle Din Dumbrava Minunată.va Roggggggggg
Completează Următoarele Enunțuri: Dacă Aș Fi Personajul Harnicia,i-aș Spune Fetiței Să....... Dacă Aș Fi Fetița Din Text,m-aș Simți......
Buna! Va Rog Am Nevoie De Rezolvarea De Clasa A Saptea. Dau Coroana! Cu Rezolvare!!!
Buna! Va Rogg Ajutati-ma Rapiddd Ex Acesta Dau Coroana Inima Rate De Toateeeeeeeeeeeeeee Rezolvare De Clasa A Saptea Pleaseeee
5. Notează Un Eveniment Istoric Care Este Asociat Fiecărei Personalități Amintite. Împăratul Traian → Vlad Ţepeş → Fernando Magellan → Regele Ferdinand → Emil R
Va ROG Ajutați Mă Repede!!! Dau Coroana!!
La Un Magazin S-au Adus 34 Kg De Rosi O Cantitate Dubla De Cartofii Iar Ceapa Cat Roși Și Cartofi La Un Loc.aflati Cate Kg De Cartofi S-au Adus. Câte Kg De Ceap
Formulaţi Întrebări Pentru Cuvintele Subliniate.a. Am Auzit DE FRATELE Tău.b. Am Discutat DESPRE BUNICII Mei.c. L-am Felicitat PE DIRECTORUL Şcolii.d. Ne-am Cer