RO Study
👤
Spinyswiky
Spinyswiky
20-04-2021
Fizică
a fost răspuns
transfera in SI
A)10 MIN
B) 1,5 T
Răspuns :
Ciubarachiril60
Ciubarachiril60
20-04-2021
Răspuns:
b 1.5 T ca am primit nota 9 si a zis cai corect
Dai coroana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construeste Enunturi Cu Verbele : A Crede A Vedea A Spune A Hotari A Dansa .Timpul:a) Prezent,b) Trecut:imperfect Perfectul Simplu Perfectul Compus Mai Mult Ca
O Barca Cu Motor Costa 2560 Dolari .aflati Cat Va Costa Dupa O Scumpire Cu 3 La Suta?
Noteaza Denumirea Vaselor Sangvine Descrise In Enunturile De Mai Jos 1)Vase In Care Singele E Pompat Din Inima 2)Vase Care Aduc Singele Spre Inima 3)Cele Mai Mi
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Cu Testul 2,rog Mult Rezolvarile Complete Nu Doar Rezultatul,ca Rezultatele Le Am Si La Sfarsitul Manualului,multumesc Mult
Ce Este Nuvela ? Cam Ce Cuprinde O Nuvelă ? Care Sunt Trăsăturile Nuvelei ?
Explica De Ce Tarismul N-a Stimulat Dezvoltarea Productiei Industriale In Basarabia Si In Localitatile Din Stinga Nistrului.
Analiza P.N. Din: Dorinta Noastra Fusese De A Castiga. Cadoul Este De La Ai Mei. Dinu A Devenit Un Profesor Cunoscut. Actiunea Organizata Maine E Contra Fumatu
Produsul A Doua Numere Este Egal Cu 40, Iar Unul Dintre Ele Este 2,5 Ori Mai Mare Decât Celalalt.Determinați Cele Doua Numere. Repedeeeeeeee
Un Patrat Are Latura ( Exprimata In Cm ) De Lungime X , Unde X Apartine N . Daca Se Mareste Latura patratului Cu 2 Cm , Se Obtine Un Nou Patrat Cu Aria De 0.49
Sa Se Arate Ca Radacinile Ecuatiei X^2+(5-m)x-m^2+5=0, Sunt Reale, Oricare Ar Fi Parametrul Real M.