RO Study
👤
Bvivien224gmailcom
Bvivien224gmailcom
19-04-2021
Engleza
a fost răspuns
Cine poate să mă ajută?
Răspuns :
Creeper528
Creeper528
19-04-2021
Răspuns:
Who or which ?
Which
Who
Which
Who
Which
Which
7. Who
Where or Which ?
Where
Where
Where
Which
Where
Which
Which
Where
Where
Which
Who or Whose ?
Whose
Who
Who
Whose
Who
Whose
Who
Whose
Who
Who
Whose
Who
Whose
Who
Whose
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Cine Stie De Ce Cand Apesii Lung Caps Lock Tastatura Se Schimba Adica Nu Mai Merg Cifrele Si Cand Dau Sa Revin La O Pagina Imi Apare Dublu Aceea P
Buna! Ma Puteti Ajuta Cu Niste Enunturi Cu Ononimele Cuvintelor : Lot , Capra , A Ordona ! PS. Ononimele Sunt Cele Care Au Inletesuri Diferite Ex : Toc De Usa.
Sa Se Rezolve Triunghiul Dreptunghic ABC In Care A=90grade Si:a) A=16 Si C=8 b) B=3 Si C=3√3
Calculati Aria Unui Trapez Isoscel Cu Diagonalele Perpendiculare Si Cu Lungimea Inaltimii De 10 Cm.
URGENT ! Ce Titlu Sa Dau La O Compunere Despre Prietenie? As Dori Sa Fie Mai Deosibit !si As Mai Dori Ceva Frumos Spus Despre Prietenie (nu Compunere)
Va Rog Ajutati-ma !:> Precizeaza Functia Sintactica Si Valoarea Morfologica A Cuvintelor Din Propozitia : " Toti Trei Erau Prieteni . "
Transformati:720 Dam=_____cm ; 540000 Cm=_______km ; 13 M=______mm ; 75000 Mm=_____cm ; 213 Cm=______mm ; 7190 Mm=_____cm
Cum Rezolv Ecuatia:(x+3)(x-7)=0
Formuleaza Doua Propozitii In Care Subiectul Sa Fie Exprimat Prin: A)substantil Comun ,nr.singular B)substantiv Propiu C)pronume Personal D)numeral
Dupa Ce A Depasit Cu 240 De Kilometri Jumatatea Distantei Propuse,un Motociclist Constata Ca Mai Are De Parcurs Un Sfert Din Drum .Cati Kilometri Si-a Propus Mo