RO Study
👤
Flori4761
Flori4761
19-04-2021
Matematică
a fost răspuns
Am test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
Miladydanceclub
Miladydanceclub
19-04-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Seara! Poate Sa Imi Comenteze Cineva O Metafora, O Comparatie Si Un Epitet Din Poezia "Numai Poetul" De Mihai Eminescu ?"Lumea Toată-i Trecătoare.Oamenii S
Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Cu Cateva Propozitii Cu Cuvintele Urmatoare Origine,regina,galagie,macaragiu Si Religie Introdu Aici Întrebarea Ta
Proverbe despre Rolul Atentiei Intr-un Dialog:
Un Dialog Intre Doi Elevi Despre Un Film Vazut :)
Folosind Desen,verificati Care Dintre Urmatoarele Afirmatii Sunt Adevarate. a un Intreg Are Trei Treimi.b 6 Supra8=3 Supra 4 . C 2supra 4=2 Supra 3
A) Determinati Nr. X Si Y Stiind Ca Sunt Invers Proportionale Cu 0,(3) Si 0,25, Iar Media Lor Aritmetica Este 14. B) Suma Nr. X Si Y Este 20 Si Multimea {x;
Construieste Forma De Dativ-genitiv A Urmatoarelor Sintagme \;draga Mea Fata Si Maiastra Pasare .URGENT!!
O Compunere Cu 15 Verbe
Serban Este In Acelasi Timp Printre Cei Mai Buni La Invatatura 13 Elevi Din Clasa Si Printre Cei Mai Slabi La Invatatura 13 Elevi Din Clasa .Cati Elevi Are Clas
Buna Ma.ajutati.cu O Tema Va Rog:determinati Concentratia Molara A Buna Ma.ajutati.cu O Tema Va Rog:determinati Concentratia Molara A Solutiilor Care Contin. :a