RO Study
👤
Brinzamihai07
Brinzamihai07
19-04-2021
Matematică
a fost răspuns
2. Aflati valoarea raportului
12
5
Răspuns :
Andreea16087
Andreea16087
19-04-2021
Valoarea raportul 12/5=2,4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Un Elev Are De Rezolvat Un Număr De Probleme Într-un Anumit Număr De Zile. Dacă Ar Rezolva 6 Probleme Pe Zi, I-ar Rămâne Nerezolvate 4 Probleme, Iar Dacă Ar
Delimitează, Prin Numerotare Propozitiile Din Fraza Dată, Subliniind O propozitie Subordonata. Numai Prin Cuvinte Trec Lămpile Cu Raze Divergente Ale Talentului
Alcătuiește Un Text De10 12 Rânduri In Care Sa Aibe 3 Perechi Cu Sens Asemanator Și Sens Opus
URGENT AM NEVOIE 5. Împărțiți-vă În Trei Grupe. Fiecare Grupă Va Realiza Un Poster În Care Să Surprindă Pro- Filul Unuia Dintre Cele Trei Personaje Din Textul U
Precizeaza In Trei Moduri Multime A= Multimea Cifrelor B=Multimea Multimea Vocalelor Alfabetului Latin C=Multimea Multiplelor Lui 4 Mai Mici Decat 30 D=Multime
A Juror Nu Am Fist La Scoala Si Nu Stiu Ex 30
Radial Din 3 Este Numar Rational?
1+3+3·4+3·4^2+3·4^3+...+3·4^2017
SPEAKING Work In Pairs. Look At The Pictures And Think About What The Machines Do. Then Choose One Of The Two Machines And Talk About It.Dau Coroanaa Și 40 De P
Prezinta In 2 3 Enunturi O Trasatura A Pers.bianca Desprinsa Din Frag.următor Pe Care O Evedentiezi Printr O Secventa Relevanta,mentionand Si Mijlocul De Caract