RO Study
👤
Cavalachi
Cavalachi
17-04-2021
Limba română
a fost răspuns
1:1:0:2:2:37:82:726/5
Răspuns :
Carlitos09412
Carlitos09412
17-04-2021
Răspuns:
egal cu zero sper că te am ajutat
Answer Link
Lory2334
Lory2334
17-04-2021
Salutare!!
1:1:0:2:2:37:82:726:5=0
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. În Triunghiul Ascuțitunghic ABC Construim Înălțimea AD, D = BC Şi Bisectoarea BE, E = AC. Dacă ADOBE = {F}, Arătați Că AF> FD. (repede Va Rog! Multumesc❤)
Alcătuiește Propoziții În Care Pronumele Nehotărât ,,fiecare” Să Îndeplinească Toate Funcțiile Sintactice Din Toate Cazurile
*va Rog Sa Îmi Spuneți: Pronumele, Cazurile, Funcția Sintactica Și Dacă Unele Propoziti Sunt Greșite*Cadoul De La Ai Mei Este Mare. Toți Au Fost La Mare. Intarz
VĂ ROG MULT, DAU COROANA Reprezintă În 17 Rânduri Rezumatul Unui Eveniment Sociulcultural Reflectat În Mass-media La Elaborarea Textului Vei Respecta Următoarel
Sa Se Calculeze:(1/2-1/3):6+7=
Menționează Felul Subordonatelor Din Frazele De Mai Jos: 2 Îi Ofer Respect Oricărei Persoane Îmi Vorbeşte Frumos. Am Discutat Cu Cei Am Discutat Cu Cei Care Au
Redactează Un Text Narativ De O Pagină În Care Să Povestești O Întâmplare Amuzantă, Reală Sau Inventată De Tine, Bazată Pe O Încurcătură Legată De Numere Sau Nu
Alcatuieste Doua Enunturi In Care Numeralul De La Exercitiul 20 Sa Apara Cu Celalalte Doua Valori Invatate
2. Transcrie În Tabel Complementele Circumstanţiale De Timp Din Enunţurile De Mai Jos Şi Precizează Prin Ce Parte De Vorbire Sunt Exprimate. A. Eu Sunt Acum Băt
Ajutor La Acest Exercițiu Dau COROANA Si 50 PUNCTE.