RO Study
👤
Anonim
Anonim
04-05-2015
Matematică
a fost răspuns
cat e 62impartit la 10 urgent
Răspuns :
Ralymate
Ralymate
04-05-2015
raspunsul este 6,2 sper ca te-am ajutat
Answer Link
Alexalexuta202
Alexalexuta202
04-05-2015
ce greu e sa gandesti.....6.2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Incercuieste Raspunsul Corect.a)Acidul Sulfurc Nu Va Reactiona Cu: A)CaO;b)CuCl2;c)CO2;d)Ca(OH)2.b)In Alimentatie Se Utilizeaza Sarea:a)CuSo4;b)CaCo3;c)NaCL;d)N
Micșorează Cu 529 Suma Nr 246 Si 469
Suma A Trei Numere Este 800. Care Sunt Numerele Ştiind Că Suma Primelor Două Este 500, Iar Suma Ultimelor Două Este 560. Vă Rog, Rapid!
Media Aritmetica A Cinci Numere Rationale Pozitive Este 12 1/2. Stiind Ca Unul Dintre Este 14,2,aflati Media Aritmetica A Celorlalte Patru Numere.
Determina Numerele Reale Pozitive X Si Y,stiind Ca Media Lor Geometrica Este 300 Iar X Este De 25 De Ori Mai Mare Decat Y,va Roog
Alex Are 9 Bomboane Cu Ciocolată 7 Găuri Și 5 Bomboane Cu Vișine Leu Împarte În Mod Egal Celor 3 Prieteni Câte Bomboane De Fiecare Fel Va Premii Fiecare Copil
Compunere Cu Vacanta De Iarna Folisind Articole Posesive Si Adjectivale Urgent Va Rog Dau Coroana
- Pardon , Monsieur , La Rue Du Parc , S'il ...........? -Vous Prenez Cette Rue , Puis Vous ........... A Gauche. -C'est Loin D'ici ? -Non , Ce ....... -Merci ,
Mentioneaza Rolul Virgulei Si Al Semnului Exclamarii In Secventa O Bietul Om! Mentioneaza Cate Un Sinonim Contextual Pentru Cuvintele Subliniate In Text Isprav
Care Este Semnificatia Versurilor Ochii Mei N-au Catat Niciodata-n Pamant,/Gleznele Mele N-au Purtat Niciodata Catuse!