RO Study
👤
Keyte
Keyte
17-04-2021
Fizică
a fost răspuns
tunetul reprezinta...
Răspuns :
JessicaLord
JessicaLord
17-04-2021
Răspuns:
Bună!
Tunetul reprezintă
sunetul propus în urma unui proces de descărcare electrică în atmosfera noastră.
#Succes!
SandyBell23
Answer Link
French32
French32
17-04-2021
Răspuns:
Sunetul propus in urma ciocnirii norilor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O compunere In Care Sa Relatezi Un Moment Petrecut Cu Animalul Tau Preferat. Are Cineva?
Solutia Reala Ca Ecuatiei 3:x=0,75
Alcătuieste O Frază În Care Propoziția Circumstanțială De Timp Să Aibă Termen Regent:a) O Locuțiune Verbalăb)interjecție Predicativăc)adjectiv
ABCD A'B'C'D' Este Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile Bazei L=6 Cm,l=2 Cm Si Inaltimea H=11 Cm.Deseneaza Figura Si Calculeaza :Pb,Ab,diagonala 6,Al,At,V.
Intr-o Cutie Sunt 20 De Bile Rosii ,galbene Si Albe . Stiind Ca 8 Bile Sunt Galbene Iar 13 Bile Nu Sunt Albe .Cate Bile De Fiecare Culoare Sunt In Cutie ?
Îmi Puteți Spune O Propoziție Cu Cuvântul "soare " Sa Fie Adverb ? Am Inspecție La Lb.română Şi Vreau Să Iau Un 10
Ce Avantaje Are Prezenta Evenimentelor In Ordine Cronologica, In Textul "CIRESARII" Volumul II ......"CASTELUL FETEI IN ALB"
Care Este Cel Mai Mic Numar Natural Mai Mare Decat Radical Din 29
Se Considera Functia F:R->R , F(x) =3 (x-2)+5 . Valoarea Functiei F Pentru X =2 Este ...
Puteti Sa Imi Spuneti Si Mie Despre -Distanta De La Punct La Dreapta-Distanta De La Punct La Plan?