RO Study
👤
Avramrares09
Avramrares09
17-04-2021
Limba română
a fost răspuns
mesajul textului mogâldea ! repede
Răspuns :
AuroraRoxanaAndreea
AuroraRoxanaAndreea
17-04-2021
Explicație:
mesajul este viața la țară
cred că e bine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Personajele(numele Si Rorul Lor) Desfăşurarea Acţiunii: Un Fragment Preferat: Textul:lebedeleVA ROG ACUMA AM NEVOIE DAU COROANAA. .
Alege,dintre Paranteze,răspunsul Potrivit Care Justifică Folosirea Semnelor De Suspensie În Situațiile De Mai Jos.,, - Puișorii Mei... ",, - Nu Plânge, [...] Au
16 Completează Tabelul De Mai Jos Cu Litera Corespunzătoare Fiecărei Afirmati A) Un Creion Cântăreşte 4 Kg. B) 3 X 3 = 9. C) Peste Două Zile Va Ploua. D) Cel Ma
Ex. 17 Pag. 77 Culegere Clasa 6 Va Rog Repede
3 Calculeză, Apoi Colorează, Respectând Codul Culorilor: 0, 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9 Şi 5. Ce Ai Descoperit? 2+1 3 + 4 5+0 8-5 9-6 6+1 8-3 2 + 6 8-6 7+2 3 + 3 10-
(Imparateasa, Impăratul Ingàriga Campie Impacturità, Impàtra Impresu Uneste Elementele Care Se Presentata Counce M Cuvantul Complexitate Are Poten Provocarel Al
Poate Cineva Sa Îmi Rezolve Acest Exercițiu Va Rog? Dau Coroana!
Cât Se Poate De Repede, Vă Rog
Redacteaza O Pagina De Jurnal In Care Sa-ti Imginezi Ca Ai Fost Intr-o Excursie Si Acum Iti Exprimi Nostalgia. URGENT, Dau Coroana.
CHOOSE THE CORRECT OPTION 1.- When Anne Opened/had Opened The Door, She Realized That Somebody Broke/had Broken Into. 2.- Elisa Was Very Upset Because Her Compu