RO Study
👤
Stefania9357
Stefania9357
16-04-2021
Limba română
a fost răspuns
Romana...va rog frumos.
Răspuns :
Botezatuandreea85
Botezatuandreea85
16-04-2021
Răspuns:
Am văzut un copil curios pe stradă.
(ce fel de copil? )
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Text De 7-10 Rânduri, În Care Să Prezinţi Învățătura Desprinsă Din Acest Text.
URGENTTT!!Care Sunt Personajele Pozitive Si Negative Ale Operei Maitreyi?URGENTT!!
Am Nevoie De Rezumatul Cărții Minunea De R.J. Palacio Pentru Un Proiect Va Rogggggg Dau Coroana Si Puncte
Primele Doua Coloane Va Rog!(raspuns Random Sau Tot Exercițiul Gresit =raport !!”)
Va Rog, Ajutati-ma! Dau Coroană!
A Exam Task You Have Done Very Well At School This Year And Your Parents Want To Have A Party To Celebrate. Write An Email To A Friend To Invite Them To The Par
1 - Notează 5 Mărci Comerciale Care-ți Sunt Cunoscute Cu Descrierea Lor, De Ce Ți-au Devenit Cunoscute; 2- Încearcă Să Găsești 5 Produse Noi Pentru Tine Și Să E
3. Stabiliţi Care Dintre Elementele Mulţimii {-3, -2, 1, 3} Este Soluție A Inecuaţiei 5-7(t+1)< 12. URGENT
Precizează Felul (modul) Şi Funcţia Sintactică Pentru Fiecare Dintre Formele Verbale Nepersonale Subliniate: Înainte De A Mă Fi Apucat Să Învăț, Mă Apucasem De
3. Rephrase The Following Sentences With The Words In Capitals. You Should Not Change The Meaning In Any Way: A) She Followed You Home. Otherwise She Couldn’t