RO Study
👤
Alesia232011
Alesia232011
16-04-2021
Limba română
a fost răspuns
Pls. Dau coruana și 5 stele
Răspuns :
Mroibu06
Mroibu06
16-04-2021
c-a mers
c-a venit
c-a ramas
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Afle Numarul Cu 245 Mai Mare Decat Rasturnatul Fiecarui Numar Dat : 681, 565, 72, 176,835, 67
La Expozitia De Desene ,,Padurea Prietena Mea", Au Participat 45 De Copii De La Clasele 1-4.Fiecare Copil A Participat Cu 4 Planse.Jumatate Din Planse Au Primit
Daca Am Un Numar 37659 Si Vreau Sa Afisez Doar Numerele Mai Mici Sau Egale Ca 6 Astfel Se Afiseaza 365 Cum Sa Fac? Cat De Repede Se Poate Va Rog
Read The Sentences Which Sentences Are About : A) Mother ' S Day ?b) April Fools' Day? Rog Urgent
Aria Unei Fețe A Unui Tetraedru Regulat Este Radical Din 3 Centimetri Pătrați. Determinați : a) Aria Totală A Tetraedului ; b) Lungimea Muchiei Tetraedrului Reg
Raționalizând Numitorul Fracției 3 Supra √3 Veți Obține...
Va Rog Putin Ajutor :vreau Sa Realizati Un Text Cu Următoarea Idee : Ce Semnifica Ce Importanta Are Profesorul In Dezvoltarea Unui Copil! Plzz Repede
Pentru A Vopsi Un Cub Din Lemn Cu Latura De 2 Dm Sunt Necesare 480 G De Vopsea Pentru A Vopsi Un Cub Din Același Material Cu Latura De 4 Dm Cantitatea De Vopsea
Heyo. Am Nevoie De Ajutor Urgent , Va Rog. Deci Somnul Profesor De Istorie Ne-a Dat Sa Facem Asta : Realizați Un Referat Cu Titlul "Moldova Si Lupta Antiotoma
Cantitatea De Amestec Nitrant, Format Prin Amestecarea Unei Solutii De HNO3 Cu Concentratia De 63 % Si A Unei Solutii De H2SO4 Cu Concentratia De 98% Necesara T