RO Study
👤
Sopaianis
Sopaianis
15-04-2021
Limba română
a fost răspuns
va rog ajutați ma la ex acesta
Răspuns :
Soranamaria60
Soranamaria60
15-04-2021
Ce Exercițiu? Nu văd niciunul....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza Un Eseu Cu Tema...Jocul-un Mijloc Important De Cunoastere A Lumii.Va Roggg Ajutati-ma!!!!!!!!!!
Explică , În Maximum 5 Randuri , Relaţia Dintre Eul Poetic Şi Pădure , Aşa Cum Se Conturează În Ultima Strofă ! Frumoasă Eşti, Pădurea Mea, Când Umbra-i Încă Ra
La Aniversarea Zilei De Nastere A Lui Cristian,s-au Consumat 10/12 Din Tortul De Ciocolata.Aflati: A). Ce Parte Din Tort Au Primit Copiii,stiind Ca Adultii Au P
Ajutatima Si Pe Mn La Un Exercitiu Zice Asa articuluati Cu Articol Nehotarat La Sg Si La Pl Cuvantul Ie va Roggggggggggggg
Hei Imi Dati Si Mie O Idee Despre Un Monolog.Imi Trebuie O Intamplare Pe care Sa O Prezint Ca Pe Un Monolog
Care Sunt Toate Numerele De Forma 7ab care Au Suma Cifrelor 10
1.sa Se Determine Ecuatia Inaltimii Duse Din B In Triunghiul ABC Stiind Ca A(0,9),B(2,-1),C(5,-3).2.sa Se Calculeze (2i+5j)(3i-4j) Vectori La I Si J,
Va Rog Mult Sa Ma Ajutatifacetimi Din Lectia "vizita" De Ion Luca Caragiale prezentatil Pe Ionel In Cinci Randuri.multumesc
Buna! As Dori Si Eu Ajutor In Privinta Unei Compuneri Cu Titlul "Cum Ar Fi Lumea Fara Televizor,internet Si Telefonie".Multumesc Anticipat! :)
Prezentati Doua situatii in Care Puteti Apela Telefonul Copilului