RO Study
👤
Andreeabarbat7
Andreeabarbat7
15-04-2021
Matematică
a fost răspuns
10% din 30 =????????
Răspuns :
Jessicafelton
Jessicafelton
15-04-2021
10 supra 100 •30=
10 supra 10 •3=
30 supra 10=
=3
Answer Link
Lavricnicoleelizabet
Lavricnicoleelizabet
15-04-2021
Răspuns:
30:10=3
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explică Cu Ajutorul Dicționarului Cuvintele:şofran -rubin -aramă -
Salut, As Dori Sa Stiu Daca Exista O Rezolvare Mai Usoara A Ex. 16( Daca Se Poate Niste Pasi De Rezolvare Sau Chiar Rezolvare Completa).
Formuleaza In Cate Un Enunt 2 Idei Principale/secundare Din Textul Dat!Aveti Textul In Screnshot De Mai Sus Apasati Pe El Si O Sa Il Vedeti Tot!
Am O Doina,si Nu Remarc Nici Monolog Confesiv(pers 1) Nici Adresat(2 A),autorul Vorbeste Doar La Persoana A 3a,cum Se Numeste Acest Monolog?
Sa Se Determine M €R Stiind Ca Valoarea Minima A Functiei F:R->R , F (x)=mx^2+5x-m+1 Este Egala Cu 33/4
Intr-o Curte Sunt Gaini , Rate Si Oi.In Total Sunt 66 Capete Si 144 Picioare. R Ratelor Este De 4 Ori Mai Mic Decat Nr Gainilor.Sa Se Afle Cate Gaini, Rate Si
Se Considera Funcția F:R-R, F(x)=mx-3. a) Dererminati Valorile Întregi Ale Lui M, Știind Ca Punctul A(m; 3m +1) Se Găsește Pe Graficul Funcției. b) Pentru M=4,
Formuleaza In Cate Un Enunt 2 Idei Principale/secundare Din Textul Dat!Aveti Textul In Screnshot De Mai Sus Apasati Pe El Si O Sa Il Vedeti Tot!
Buna,va Rog Ajutati-mă,s-ar Puncta Vreunul La Evaluarea Națională,in Primele 2 Poze Este Scrisul Meu Normal Iar In A 3 A Este Un Scris Mai Adunat,chiar Daca Nu
Calculati Mg A Nr A= 3 La 100 Impartit 3 La 98 B=3 Ori 2 Minus 2