RO Study
👤
Ana45524g
Ana45524g
14-04-2021
Limba română
a fost răspuns
Extrage, un triftong, trei hiate
Răspuns :
Tteona649
Tteona649
14-04-2021
Răspuns:
Triftongul este
miluiesc
Iar cele 3 hiate sunt:
femeia
,
hartia
si
femeii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati-ma Cu Ex :determinati Cifrele A,b,c,d Daca Abcd+abc+ab+a=1501si Determinati Nr Naturale De 2 Cifre Care Se Impart Exact La Suma Cifrelor Lor Dand
They Heaven`t Got... Grendchildren.Ce Lipseste???
-Bună Ziua,o Sută De Gâşte! -Nu Suntem O Sută,moşule. Ne Mai Trebuie O Jumătate,un Sfert Şi Cu Tine Facem Suta. Câte Gâşte Erau De Toate?
Put The Verbs Into The Correct Tense ( Simple Past Or present Perfect Simple) . 1. ( You/buy) _________ The Tickets For Our Journey Yet? 2. Yes, I ( Go) _____
Îmi Explica Si Mie Cineva Pronumele Relativ,nu Știu Cum Sa Pun Întrebările....
A+b+c=649a>b De 2 Oric>a De 4 OriAflati Nr. Prin Metoda Figurativa, Cu Desen Cu Segmente
La Olimpiada De Matematica Au Participat 28 De Baieti Si Fete.Daca Numarul Baietilor Ar Fi Fost Cu 3 Mai Mic,jumatate Din Numarul Lor Ar Fi Reprezentat A Treia
Am De Facut Un Referat Despre Predestinatie Si Alegeri Libere La Filosofie. Ce Materiale Utile Imi Recomandati?
Cand S-a Nascut Mihai,fratele Sau Avea 6ani.acum Ei Au Impreuna 36 Ani.cati Ani Ara Fiecare?
Stabiliti Pentru Urmatoarele Numerale Valoarea Lor Substantivala Sau Adjectivala : Ultimele Trei Etape , 18 Luni.