RO Study
👤
Diculoredana55
Diculoredana55
14-04-2021
Matematică
a fost răspuns
Daca ma ajutati dau coroana!!!
Răspuns :
Patrisiaa
Patrisiaa
14-04-2021
Răspuns:
-x= -1 + 3
-x = 2 | : (-1)
x = -2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Meioza Se Desfasoara In Organe Apartinand Sistemului...........si Se Finalizeaza Cu Formarea.......... ???????
In Triunghiul ABC,AB=6cm,BC=7cm,AC=5cm.Bisectoarea Unghiului C Intersecteaza Latura AB In Punctul D.Calculati Aria Triunghiului ADC.
1.In Doua Cosuri Sunt 148 Kg de Visine.Daca Luam 4 Kg din Primul Cos Si Le Punem In Al Doilea Cos Obtinem Aceeasi Cantitate. Cate Kg De Visine Erau La Inceput
Vreau Si Eu Raspuns La Acesta Intrebare Pe Care Am Mai Pus-o Dar N-am Gasit Un Raspuns Corect.Vreau Raspuns Cat Mai Detaliat....1)Descompus In Produs De Factori
Calculati:-12*3+12*(-7)+(-11)= -11 E La Puterea A Doua.
Este Adevarat Ca Saritul Corzii Te Face Sa Cresti Mai Repede In Inaltime?
Scrie Toate Numerele Naturale Care Puse În Locul Lui a Fac Adevărate Relaţiile 397 ≤ a <408 749 < a ≤ 755
As Dori Daca Se Poate Rezumatul De Costache Negruzzi Cum Am Invatat Romaneste Va Rog!:*
Știu Că Nu Este Ceva Legat De Școală Și Chestii De Genul, Dar Am Nevoie Să Știu De Ce Arhivă Am Nevoie Pentru Am Reactualiza Soft-ul La Allview A4All .. Am Căut
Det. Numarul De Trei Cifre Xyz(cu Bara Deasupra) Scris In Baza 10 ,care. Impartit La Rasturnatul Sau Zyxy(u Bara Deasupra) , Sa Dea Catul 67 Si Restul 97