RO Study
👤
Meisme47
Meisme47
13-04-2021
Engleza
a fost răspuns
pliz help! dau coroană și 5 stele
Răspuns :
Alexarmy
Alexarmy
13-04-2021
Răspuns:
One
One
One
Ones
One
Ones
Answer Link
Slavitescudora
Slavitescudora
13-04-2021
One este pt singular
Ones este pt plural
1 ones
2 one
3 one , ones
4 one
5 ones
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Aducand La Forma Cea Mai Simplax²+4x+4 Supra X²-9 × X³+3x² Supra 2x+4=
Добавка Е-363 - Это Выделенное Из Янтаря Природное Соединение, Которое Эффективно Стимулирует Рост И Развитие Орхидей. Для Обильного Цветения Рекомендуется Регу
VA ROG Dau Coroana DACA Ma Poti Ajuta1. Priveşte Cu Atenţie Imaginea Alăturată Şi Identifică Părţile Componente Ale Muntelui, Notate Cu Cifre De La 1 La 4. Cum
Am Nevoie Urgent Dau Coronita
C). 1). Je Considere Matricele T₂ = (69) X A(x) = (62) X = UndeXER Of Aratati Ca Det (A (2)) =4 B) Arătati Ca A (3)+2 #62)=3A(e) D. Determinati Mr Reale X Penta
Cine Mă Ajută Vă Rog Să Mă Ajutați Urgent
Determina Volumul De Dioxid De Carbon Degajat Din Reactia Acidului Clorhidric Cu 150 Mg Carbonat De Calciu Existent Intr-un Comprimat Neutrogastrocalmant .
18 Écris À Ton Correspondant Français Et Décris Ta Maison. Où Elle Se Trouve ? Ma Maison Comment Est-elle ? Qu'est-ce Qu'il Y A Dans Ma Chambre ?
6. Într-o Clasă Sunt 35 De Elevi. Dacă Ar Pleca 6 Fete Şi Ar Veni 7 Băieți, atunci Numărul Fetelor Ar Fi Egal Cu Jumătate Din Numărul Băieților. Numărul Fetelor
Va Rog Repedeee,e Urgentttt!!