RO Study
👤
Gaby1223
Gaby1223
10-04-2021
Engleza
a fost răspuns
Ajutatima va rog la engleza urgent
Răspuns :
Chiriacadelia
Chiriacadelia
10-04-2021
Răspuns:
nu cam se înțelege fotografia
Answer Link
Semeniucsandra1
Semeniucsandra1
10-04-2021
1.Jane is a Little girl.
2.Jane’s friends are Ben and Betty
3.They play in the Park.
4.She has 2 friends.
5.There in the Park is a lake.
Sper ca te-am ajutat!)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
URGENTTT DAU COROANAAA
Dau Coroana Nu Mint!
Va Rog Dati Mi Exemple De Fractii Cu Semnele: +,×,-,÷. Explicati Mi Cum Se Calculeaza Cele Care Nu Au Numitorul La Fel. Va Roooooogggg Am Test Din Ele Si Nu Sti
Claudia Cumpără 7 Ștampile Și 10 Abțibilduri Plătind 31 RON Sora Ei Cumpără 7 Ștampile Și Patru Abțibilduri Plătind 25 RON Cât Costă O Ștampilă Și Cât Costă Un
Scrie Un Text Narativ,de Minimum 120 De Cuvinte,in Care Sa Relatezi O Întâmplare Imaginară Petrecuta În Timpul Unei Călătorii În Orașul Evora.Dau Coroana
Rog Să Mă Ajutați Care Îmi Poate Explica Ce Este 1.textul Descriptiv, 2.personificarea, 3.textul Descriptiv Nonliterar, 4.substantivul (felul,genul,numărul,desi
O Compunere În Engleză Espre O Camera Ciudată
Urgent!!Alcatuieste O Propozitie Negativa In Care Substantivul Cu Functie De Subiect Din Enuntul "Dupa Un Ceas,navali Lumea Inauntru" Sa Fie Complement Direct
Calculați Cantitatea De Oxigen Ce Se Întrebuințează Pentru Obținerea A 142g De Oxid De Fosfor
Scrieți 5 Propoziții Cu Verbul Copulativ ,,a Fi'' La Modul Imperativ, Forma Afirmativa Si Negativă Care Sa Reprezinte Reguli Sau Sfaturi De Comportament La Școa