RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-04-2021
Limba română
a fost răspuns
mentioneaza tiparul textual la a si b
Răspuns :
SolGrinski333
SolGrinski333
09-04-2021
a) descriptiv
b) narativ
sper ca te am ajutat. Baftă!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Cuvinte Cu Acelasi Inteles:dreptateeu Inafara De Adevar Nu Stiu Altu,oare Este Bine?
Reaizati In Cel Mult 10 randuri O prezentare La Opera Doua loturi
Am Si Eu Nevoie De Cateva Propozitii Cu Urmatoarele Cuvinte Barbu,Bradet ,Braila ,Bucur Bran
Diferenta A Doua Nr Este 144 Daca Se Imparte Primul La Al Doilea Se Obtine Citul Sapte Si Restul 18 Afla Suma Celor Doua
Un Enunt In Care Adjectivul Pronominal Nehotarat ''atatea'' Sa Devina Pronume Nehotarat.Precizeaza Functia Sintactica Si Cazul Pronumelui Din Enuntul Construit
Traduceti-mi Va Rog In Franceza : 1.Daca Mi S-ar Spune "langue Entragere" Imaginea Care Imi Vine In Mintea Este Imaginea Turnului Eiffel .2. Eu Prefer Limba Fra
{18+?}:3={18:3}+{?:3}
Va Rog Sa Ma Ajutati La Rezolvarea Acestui Ex. Afla Valorile Literelor A,b Si C Stiind Ca: A+b +c=223 896:a=7, B:c=9 Rest5
Rephrasing With A Given Beginning: VA ROG FRUMOS, CINEVA CARE SE PRICEPE LA ENGLEZA, URGENT ;;) 1. This Is The Best Chocolate I Have Ever Eaten Never ........
AjutooooorrrABCD Este Un Dreptunghi, Iar E Este Intersectia Dreptei AB Cu Perpendiculara In C Pe AC. Calculati AE, Stiind Ca AB=3 Cm Si AD=2 Cm.