RO Study
👤
Maria49453
Maria49453
08-04-2021
Franceza
a fost răspuns
y va rog dau coroana
Răspuns :
Idkcnsunt
Idkcnsunt
09-04-2021
a) Maman entre dans la chambre d’Alexandre.
b) Simon, le garcon bl..d joue de la trompette et de l’acceordeon.
c) Alex joue dans la jardin avec son copain roumain.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste O Problema Dupa Formula 800m-(80m:8)=
Ghiciti Ghicitorile:1)ce Va Trec Prin Miini Fara De-a Le Fi Stapiniti Se Pastreaza-n Sin Si-n Lada Fara Ei Nu Faceti Treaba2)cuie Mici Nu Maciulie Stralucesc Pe
Câte Kilograme De Porumb Trebuie Adăugate Intr-un Sac In Care Sunt 26de Kg,ptr A Ajunge La Masa De 52kg? .Ce Este Kilogramul Ce Este Vaccinarea?
Vreau Si Eu O Compunere Tip Dialog Intre Un Om Si O Insectă! Va Rog Eu Mult. Am Mare Nevoie
Fie A,b C, € R Astfel Incat: √(a-√18) +√(b-5√2)+√(+4√8)<0. Calculaţi A+b+c. va Rog Ajutatima
Suma A Patru Numere Este 168. Primul Număr Este Dublul Diferenței Dintreal Doilea Si Al Treilea Număr , Al Doilea Nu,ar Este Cu 5 Mai Mare Decât Triplul Celui D
Știind Ca 1kg = 1000g Scrie Ce Masa Trebuie Adăugată La A)250g Pentru A Obține 1 Kg B)500gpentru A Obține 2kg C)750g Pentru A Obține 1kg D) 1kg Si 500g Pent
Alcatuiti Un Enunt In Care Sa Aveti Un Adverb Predicativ,cu Functia Sintactica De Predicat Verbal.
Dațimi Şi Mie Răspunsurile Corecte .Can You Lend Me A Sweater? , We' Re Going To The Beach, I'm Skiing This Weekend , Oh No! My Homework! Va Rog Urgent.
Unitatea Structurala Si Functionala A Sistemului Nervos Este: a.nucleul; B.neuronul; C.nefronul; D.tesutul