RO Study
👤
Ilienona
Ilienona
08-04-2021
Matematică
a fost răspuns
calculează. c)6×5=. 4×7=.
9×6=
3×8=
Răspuns :
Bsbsbsmsksb
Bsbsbsmsksb
08-04-2021
Răspuns:
6×5= 30
4×7=
9×6=81
3×8=24
Answer Link
Carabusanamaria4
Carabusanamaria4
08-04-2021
Răspuns:
6×5=30
4×7=28
9×6=54
3×8=24
sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Traduce Si Mie Cineva Asta, Va Rog? :o3 Dans Le Vaste Hangar Fermé, Noir De Charbon, Et Que De Hautes Fenêtres Poussiéreuses Éclairaient, Parmi Les Autres M
Va Rog Ajutati-ma .Prezinta In 30-50 De Cuvinte , Semnificatia Versurilor : Cate Culori Au Fost , O, Doamne / Si-acum Totul E Alb , Totul E Alb -/Pana Departe S
Intr-o Scoala Sunt 621 Elevi . Determinati Numarul Fetelor Si Al Baietilor Stiind Ca 50% Din Nr. Fetelor Esti Cu 18 Mai Mare Decat 25% Din Numarul Baietilor.
Faceti Expansiunea Complementelor Circumstantiale De Loc:O Sa-mi Petrec Vacanta La Bunici;Am Citit Piesa Pana La Actul Al Doilea;Am Fost Acolo.
1)Explica, In Maxim Cinci Randuri, Semnificatiaverului: Se Cata Ram Cu Ram, Se-nclina, Si-n Urma Iarasi Vin La Loc.2)In Fraza In Roma Tu Decizi Cate Marturii Al
1.de Ce Credeti Voi Ca Bunicii Se Bucura Atunci Cand Sunt Vizitati De Nepoti2.ce Bucuri Faceti Voi Bunicilor3.ce Parere Aveti Despre Intrebarea=ce Mai Faci Buni
Scrie Numarul 24 Ca Suma Dintre Un Numar Si Un Produs
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa-ti Exprimi Sentimentele Cu Ocazia Aniversari Zilei Tale De Nastere, Cand Ai Fost Vizitat De Un Prieten Din Al
Am Nevoie De O Compunere Care Sa Aiba Titlul Primavara Si Sa Contina Numeraale. Ma Puteti Ajuta?
Cine Are Rezumatele Sa Mi Le Dea Si Mie?1. La Peles2. Five O'clock3. Caldura Mare