RO Study
👤
Gainafff
Gainafff
07-04-2021
Biologie
a fost răspuns
.Asigură organismul cu
substanțe ...
Răspuns :
Cepoimelita
Cepoimelita
07-04-2021
Răspuns:prin intermediul alimentelor ,organismul primeste substante de care are nevoie
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Dau Urmatoarele Ecuatii Chimice A (rezulta) A+b a+H2O (rezulta) C c+HCl (rezulta) D+H2O b+c (rezulta) E+f Stiind Ca A Este Un Carbonat Si Ca 3 Moli De A Can
10 Daca Se Poate Multumesc Mult! Banuiesc Ca Nu Putem Aplica L Hopital Pt Ca E Sir. Am Incercat Sa Integrez Insa Dupa Ce Fac Limita Imi Da 0. Rasp. Corect E Pi/
Ce Semne De Punctuație Lipsesc? Rilä -Iepurilä A Plecat Să Adune Ierburi Proaspete Pe Cärare S-a Întâlnite Cu Rica-Aricică Ce Haină Țepoasä Ai S-a Mirat Iepurel
940hg-179hgx5):5+19hgx36=
Diferența A Doua Nr Este 16. Dacă Măresc Unul Dintre Ele De 9 Ori, Iar Pe Celalalt De 3 Ori Obțin Produse Egale. Care Este Suma Nr Inițiale.
Vă Rog Repede Nu Știu
ABCD Este Un Patrulater Convex Cu: AB=BC=6 Cm , AD=CD=8 Cm Si BD=10 Cm. Aria Patrulaterului ABCD Este Egala
De Cate Ori Se Mareste Volumul Unui Cub , Daca Lungimea Laturii Sale Se Dubleaza ? Dar Daca Se Tripleaza ?
|3-radical Din 5|+|radical Din 5 + Radical Din3| + |radical Din 3-2|
O Familie Face O Excursie De 2 Zile. Din Banii Avuți Tata Face Plinul Cheltuind 1/5 Din Banii Avuți,apoi Cheltuind Rezervarea Cu 2/5 Din Banii Avuti,rămânând Cu