RO Study
👤
Danastefancu2
Danastefancu2
04-05-2015
Engleza
a fost răspuns
compunere animalul meu de casa pisica
Răspuns :
Fadeinhell
Fadeinhell
04-03-2017
My cat.
My cat always sleeps on the couch and eats alot of food.
When it's wake it likes to come near my feet and purr.
I love my cat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Fractiile Supraunitare De Forma [tex] \frac{5x}{5y} [/tex],unde 5x Este Divizibil Cu 2 Si Numitorul Este Impar.Multumesc Anticipat
Segmentul [AB] Are Lungimea 84 Cm. Un Punct M∈[AB] Il Imparte In Parti Direct Proportionale Cu Numerele 3 Si 4.Afla Lungimea Segmentelor [AM] Si [MB].
Cat La Suta Reprezinta 30 Din 480?
Suma A Doua Nr. Este 47,iar Suma Rasturnatelor Lor Este 173.Determinati Cele 2 Nr.
O Baterie Alimenteaza Un Consumator. Simbolurile Marimilor Fizice Fiind Cele Utilizate In Manualele De Fizica, Marimea Fizica A Carei Valoare Nu Depinde De Rezi
Intr-o Clasa Sunt 27 De Elevi.nr Baietilor Din Clasa Reprezinta 80% Din Numarul Fetelor Din Clasa .Det Numarul Baietilor Din Clasa.Calculati :(x+3)la2-2(3-x)(3+
Scrie Cate Un Enunt Inj Care Sa Ilustrezi Valorile Morfologice Ale Lui O:a,articol Nehotb,numeral Cardinalc,pronume Personald,verb Auxiliare.adj Pronominal Neho
Descriere, Sub Titlul In Cautarea Cuvantului, O Stare Emotionala Pe Care Ai Trait-o Ca Elev.va Rog Frumos !!!
Compunere Libera Cu Titlul Copilarie Ani De Vis. Compunerea Sa Fie Lunga Nu Scurta Si De Clasa A 5 A
Am Si Eu O Prblema La Mate,ma Ajuta Cineva? Cate Numere Naturale De Trei Cifre Dau La Impartirea Prin Numarul 7 Restul 6?