RO Study
👤
Mirontatyana999
Mirontatyana999
06-04-2021
Limba română
a fost răspuns
exercițiul 13 pagina 155
Răspuns :
23pm
23pm
06-04-2021
poza cu exercițiul?
că nu am de unde sa îl iau
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
C²n = 28 , N∈N , N≥2.
Alcatuiti Cate Un Enunt In Care Sa Folosesti Substantivul „privighetori” Cu Functia Sintactica De Complemend Direct, Respectiv Complement Indirect.
Deci , Mi-a Predat Pronumele Si Nu Prea Am Inteles.. Tema : 1. Analizati Pronumele Si Adj. Pronominale Demonstrative Din Enunturi:a) ''Un Popor Ca Acela Este Me
Ce Rol Are Apostroful In Structura:"Da' Frumoaso Mi-o Facusi.''
Va Rog Frumos Sa Imi Spuneti Daca In Urmatoarea Propozitie Exista Atributul Prepozitional In Cazul Dativ "multumita Mamei ":Am Castigat Multumita Mamei.
Ma Ajutati Va Rog A O Poezie Nu Foarte Lunga De Dragoste Si Prietenie Combinate Si Cu Rima Ms Foarte Mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bunicul A Construit Un Sfert Din Lugimea Garduluide 20m,iar Restul,in Parti Egale,in Alte3zile.Cati Metri De Gard A Construit In Fiecare Zi?
Scrie Sub Forma De Fractie Zecimala Urmatoarele Fractii:2 Supra 10 ; 22 Supra 10 ; 568 Supra 10 ; 34 Supra 100; 349 Supra 100 ; 2 Supra 100 ; 5981 Supra 1000 ;
Formati Pluralul De Nominativ-acuzativ Nearticulat Si Articulat Hotarat Al Substantivelor Date Mai Jos:actor,arbitru,baie,farmacie,fiu,geamagiu,gutuie,leu,lup,p
Suma A Doua Numere Consecutive Pare Este 842.Sa Se Afle Cele Doua Numere