RO Study
👤
Lloyd33
Lloyd33
05-04-2021
Limba română
a fost răspuns
Ajutatima varog este foarte urgent.
Răspuns :
Baciugabriel73
Baciugabriel73
05-04-2021
Răspuns:
simplu 1 alergand 2 cand alergam 3 fugeam 4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Niste Propozitii Pentru Fratele Meu Cine Ma Poate Ajuta Formuleaza Cate O Propozitie Despre Codru La Sfarsitul Careia Sa Folosesti Punct,semnul Exc
Imi Dat Si Mie Va Rog Frumos Definitia Ridicarii La Puter A Unei Fractii!!!!!! ( Adunare, Scadere, Inmultire Si Impartire) ( Si Cateva Exmple Daca Se Poate ) !!
As Dori Niste Enunturi Cu Sensul Omonimelor Date:gătit,para(adica Bani), Pică,vie.Ar Trebuie 2 Propozitii Pentru Fiecare Omonim
Efectuati ;2(3-√5)+√10(1-3√2)-√2(√5-10√2)+4√20
Care Sunt Proprietatile Otelului
Ca Strimtoare Desparte Continentul African De Insula Madacascar
In Ce Sens Si Cu Cite Unitati Trebuie Deplasat Un Obiect Din Punctul;a)A(-5)pina In Punctul B(3) B)C(6)pina In Punctul D(-2).....???
Alegeti Dintre Institutiile Denumite De Termenii Urmatori, Pe Cele Care Au Destinatie Educativa Sau Cultural-artistica: Ambasada, Primarie , Scoala ,agentie , C
Buna Ziua Varog Ajutatima La Romana : Acestea Sunt Cerintele: 2 Inlocuiti Verbul A Pleca Din Urmatoarele Enunturi Cu Sinonimul Potrivit,Alegeti Intre A Demara A
Ma Ajutati Si Pe Mone La Aceste Exercitii ? Va Rog Este Foarte URGENT ! Uitati-va La Puncte.Multumesc ! Determinati Numarul X Care Verifica Egalitatile :5*(2x+3