RO Study
👤
Alinajitariu
Alinajitariu
04-04-2021
Biologie
a fost răspuns
Notează denumiri de:
arbuşti decorative
Răspuns :
Maiagogozan
Maiagogozan
04-04-2021
Răspuns:
Glicină, Clematis
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Analizeaza Urmatoarea Fraza:Soarele Taie Oblic, Roşu, Felii Fierbinţi De Lumină Printre Copacii Dinspre Care Răzbat, Deopotrivă Stinse, Foşn
URGEEENT ! Dupa Ce A Cheltuit 65% Din Supa Pe Care O Avea , Un Elev A Ramas Cu 175 LeiCare Este Suma Pe Care A Avut-o Initial Elevul?
Accesul In Cele Mai Frumoase Pesteri Este Conditionat De Aprobari Ale Academiei Romane.Inainte De A Intra In Pestera Sa Nu Uitam, Cavitatile Reprezinta Averea M
1. Fie A=3,2 B=1,(3) C = 16 Pe 5 D= 4 Pe 3 Fara A Efectua Operatiile1. Fie A=3,2 b=1,(3) C = 16 Pe 5 d= 4 Pe 3 Fara A Efect
Am Trecut Clasa A 6-a : Un Dreptunghi Are Aria 96 Dm Pătrați Și Lățimea Reprezintă 2 Supra 3 Din Lungime. Aflați Perimetrul Dreptunghiului.
Analizeaza Predicatul Din Enunutul : Odinioara ,pe Meleagurile Acestea ,stapanea Un Sat Gospodar. Va Rooogg Repedeee
Prin Ce Isi Face Eul Luric Simtita Prezenta Ma Intereseaza Prin ! Si ? . Nu Stiu Cum Sa Zic Please I Need Help
Nu Prea Am Multe Idei Si Poate Puteti Sa Ma Ajutati Va Rog Frumos? Care Sunt Asteptarile Mele Pt Anul Scolar..
10 Titluri De Texte Narative Si Autorul
1.Stiinda Ca 6 Kg De Mere Costa 18 Lei, Calculati Cat Costa 8 Kg De Mere. Rezolvare De Clasa A 6 A Vreau Si Completa.