RO Study
👤
GabiAlex99
GabiAlex99
02-04-2021
Matematică
a fost răspuns
doar c-ul ...........
Răspuns :
Buryzinc
Buryzinc
04-04-2021
Răspuns:
Am trimis răspunsul în poza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex 72 Vă Rog Frumossss
Ex 63 Vă Rog Frumossss
Aratati Ca Numerele Naturale De Forma 5x(n+1)+6^n+2+1001^n+3+5 Nu Pot Fi Patrate Perfecte Pentru Orice Valoare A Numarului Natural N
Cand Aflu Ecuatia Medianei Am Nevoie De Panta Sau Pot Fara Panta Cu Formula Asta:[tex] Y-YB/YA-YB=X-XB/XA-XB [/tex]. Argumentati Raspunsul.
- Numerele X, Y, Z Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 5,3,2: 1) A) Aratati Ca Y Reprezinta 150% Din Z. b) Aratati Ca Z Reprezinta 40% Din X. c) Cat La Suta R
In Paralelogramul MNPQ Avem NQ Perpendicular Pe MQ,R Mijlocul Laturii (MN) Si S Mijlocul Laturii PQ.Aratati Ca Patrulaterul RNSQ Este Romb.
Ex. 8 Va Rog! Imi Treb. Pt. Dupa Vacanta.
C++ Paralele La Diagonala Principală Se Dă O Matrice M Cu N Linii Și N Coloane. Să Se Afișeze Fiecare Paralelă La Diagonala Principală. Paralele Vor Fi Parcurse
Precizeaza Ce Atitudine A Personajului Se Poate Desprinde Din Secventa:Nu Privea Bucuros La Acoperisul Stricat Si ,totusi,de Cate Ori Voia Sa Vada Peretii,vedea
Please Help Me SITUATIONS 1: Make A Conversation With Your Partner Using The Following Information: Student A: Ask Student B To Get Directions To Two Famous Pla