RO Study
👤
Iaopunga
Iaopunga
02-04-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog dau coroana si inimi
Răspuns :
Catalinbriceac55
Catalinbriceac55
02-04-2021
sper ca am fost de ajutor..scuze ca asa murdar am lucrat..succes in continuare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numiti Profesiile Contemporane Ale Persoanelor Implicate In Producerea Cartilor.
Fiind Date 5 Puncte Astfel Incat Oricare Trei Sunt Necoliniare, Aflati Numarul Dreptelor Disstincte Determinate De Acestea.
Scrieti Sub Forma De Fractie Nr. :5,36
Imi Puteti Explica Si Mie Cele Doua Expresii?a) A Da Sfara-n Tarab) Trecut Prin Ciur Si Prin Darmon
Rezolvati Va Rog In R Acuatia:[tex] X^{2} -3x+1=5[/tex]
LA FIZICA!!O Raza De Lumina Cade perpendicular Pe Suprafata Oglinzii Plane,aflata In Pozitie Orizontala.Cu Ce Este Egal Unghiul Dintre Raza Incidenta Si Raza R
Numarul Muchiilor Unui Cub Este ... . Cel Mai Mare divizor Propriu Al numarului 13131 este
Un Bazin In Forma De Parelipiped Dreptunghic Are Dimensiunile De 3 M,2m Si 2,5 M .In Cat Timp Bazinul Se Va Umple Cu Apa,stiind Ca Debitul Robinetului Este De 7
Prima Problemaaflati Aria Uni Cerc Cu Lungimea Egala Cu 10 Pi Cma Doua Problemaun Grup De Copii Vor Sa Cumpere O Minge .daca Fiecare Contribuie Cu Cate 4 Lei Se
Intr-un Recipient Bine Inchis , Cu Volumul De 32,8 L , Se Afla Oxigen Cu Temperatura De 27*C Si Presiunea De 3 Atm . In Recipient Sa Introdus Si 12,4g De Fosfat