RO Study
👤
Alexandra63727
Alexandra63727
02-04-2021
Limba română
a fost răspuns
vă rog să mă ajutați coroană
Răspuns :
Anghelbuga
Anghelbuga
02-04-2021
ok i ,b ele ,ei ,ce ,pe ei ,ma le ,il,mi,v,o,pe noi
Explicație:
aper ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completează Tabelul Cu Informații Din Textul Citit Și Cu Informații Științifice Astfel Din Acestea Sau De Pe Internet Informații Din Text Informații Științifice
C) 10 Cm; D) 12 Cm. (Sp) 5. În Figura Alăturată Este Reprezentat Paralelogramul ABCD În Care F Este Mijlocul Laturii CD Şi AF BD = {E}. Valoarea Raportului DE B
Formulează Câte Un Enunț Care Să Aibă Legătură Cu Textul Tornada Folosind Cuvintele Sa Ia La S-a L-a I-a
Determinati Multimea {(x,y)/ X Si Y Sunt Cifre In Baza 10, Iar Xy In Baza 10 = X+y+xy
Dreptele De Si Fg Sunt Concurente In Pct O Si [om Este Bis < Dof. Aflati Masurile < Ce Se Formeaza,stiind Ca Masura
Ascocieaza Cartea Thimm Thaler Sau Rasul Vandut Cu Un Alt Text
TEST Pe Cercul E (O; 6cm) Ce Iau În Ordine Punctele A, B, C, D, E Astfel Încât, m(AB)=150°, M(BC)=30°, M(CD)=90°, M(DE)=60°. a) Aflaţi Măsurile Unghiurilor b)
Elevii Clasei A III-a Au Strâns Pentru Albumul Clasei 260 De Fotografii. Ei Au Aşezat Câte 11 Fotografii Pe Primele 15 Pagini, Iar Restul Pe Ultimele 5 Pagini.
AM NEVOIE URGENT! DAY PUNCE ȘI COROANA!
C C) Scrie Câte Două Verbe Din Text, Care Exprimă Acțiuni Desfășurate La Timpurile Indicate. Demult, Mai Târziu, Acum.Va Rog!!!Repede!!!!