RO Study
👤
Inna3006
Inna3006
02-04-2021
Matematică
a fost răspuns
Toate cele 3
Va roggggg
Răspuns :
Iacoblevmihaela78
Iacoblevmihaela78
02-04-2021
Răspuns:
ti le atasez pe rand.......m
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Faceti Analiza Completa A Urmatoarei Propozitii:Imparatul A Trimis Oameni Cu Daruri Frumoase Si Haine Scumpe.
Un Dreptunghi Are Aria De 960m2 Si Latimea De 16 M.Sa Se Afle Aria Unui Patrat Care Are Perimetrul Egal Cu Perimetrul Dreptunghiului.
Identificati Predicatele Verbale Din Urmatorul Text: in Niste Balarii De La Marginea Unui Conac Statea O Rata In Cuibar Si Clocea.din Oua Au Iesit Niste Pui Fr
O Cutie Cu Fulgi De Porumb Cantareste 450 G.Pe Jumatate Goala Cutia Cantareste 250 G.Cat Cantareste Cutia Goala?
Am De Creat O Compunere , O Descriere ..in Care Sa Prezint Un Peisaj De Primavara Care M A Imresionat In Excursiile Mele.Imi Puteti Da Niste Idei, Figuri De Sti
Alcatuiti Un Text La Libera Alegere Format Din Zece Propoziti In Care Sa Cfolositi Cuvintele Care Contin Grupu De Sunete
Buna . Am De Rezolvat O Problema Si Nu Stiu Cum Sa Aflu 2 Laturi . Ipoteza: -Triunghi ABC Oarecare -AB=18 Cm -m(<A)=75 -m(<B)=60 Concluzie : AC Si BC.
De Ce Planteaza Copii Copaci ?
Suma Dintre Un Numar Natural N Si Triplul Sau Este Mai Mica Decat 20.aflati Numarul N.
Bivolul Si Cotofana , Argumentare Ca Este Fabula ..Please ,am Nevoie De Ajurtor ! :*