RO Study
👤
Iqpeminus
Iqpeminus
02-04-2021
Engleza
a fost răspuns
Va rog frumos,cat mai repede!!!
Răspuns :
Pandayeona
Pandayeona
03-04-2021
Răspuns:
2. picture d
3. picture e
4. picture f
5. picture b
6. picture a
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce In Trecut Uriasii Erau Rai,iar Acum In Povesti Sunt Priviti Ca Fiind Buni?De Ce Aceasta Schimbare?Va Rog,coronita!!
Completati Enunturile: Persoanele ..........., ............., Au ............. Si ................. . Repede Va Rogg Dau 30 De Pct!!!!!!!!!!!!!!!!!
Salut. Am Si Eu De Impartit 2 Polinoame Si Nu Stiu Daca Pot Sa Fac Cu Schema Lui Horner Sau Daca Nu Ajutati-ma Cu Un Rezultat ... Polinoamele Sunt: F=2x^4-5x^3-
Am Si Eu Nevoie De Ajutor La Urmatorul Exercitiu: √1+3+5+7+......+2013 Va Rog Frumos !!!! Suma Gauss....la Acest Exercitiu Formula Este: S= N(n+1)/2 ?? PLISS :*
Transformati Verbele In Substantive era= se Latise=
Haina Il Face Pe Om Sau Nu Parerea + Argument
Redacteaza O Compunere De 15-25 De Randuri In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Semnificatiilor Titlului Poeziei In Relatie Cu Mesajul Acesteia.(Magda Isanos-"Ac
Redacteaza O Compunere De 15-25 De Randuri In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Semnificatiilor Titlului Poeziei In Relatie Cu Mesajul Acesteia.(Magda Isanos-"Ac
În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele O (0,0 ),M( 0,4 ) Şi N (4,0) . Arătați Că Triunghiul MON Este Isoscel
Completati Spatiile Punctate Cu Unul Dintre Simbolurile Apartine, Nu Apartine , Inclus, Nu E Inclus , Astfel Incat Sa Se Obtina Propozitii Adevarate. a) 1/3..Q