RO Study
👤
Jjulia3000
Jjulia3000
02-04-2021
Limba română
a fost răspuns
va rog e urgent dau coroana
Răspuns :
Capatana1234
Capatana1234
08-04-2021
Scuze dar nu stiu(poti sa imi dai inima)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dece Bine Invinge In Totdeauna Raul?
Alcătuiți O Compunere Folosit Cuvintele: Vacanta,câinele Azot,minunata,la Munte,la Mare,gălăgioși,copii,doamna Învățătoare,înghețată. Va Rog Mult!
Alcatuiti Prop. Cu Pronumele Eu Sa Fie : Subiect,Nume Predicativ,Atribut Si Complement
O Substanta Contine 27,27% Carbon Si 72,73% Oxigen. Identificati Substanta. Scrieti O Ecuastie In Care Substanta Sa Fie Reactant Si O Ecuatie In Care Sa Fie Pro
AJUTORR !!! Vreau O Compunere Despre Sf . Constantin Si Elena !!! :D
AJUTORRRR alcatuiti Propozitii In Care ”că” Sa Intraouca O Circumnstantiala De -mod-timp-loc-cauza-scop-conditionala-consecutiva. MULTUMESCCCC
Noteaza P Deasupra Predicatelor Si S , Deasupra Substantivelor . Scrie Propozitii Simple Pe Care Le Obtii andreia Aduce Flori. pe Scena Au Urcat Artistii. se V
Echipa Gamma A Luat O Proba De Sol Cu Masa De 160 Grame Cu Volumul De 50 Cm³. Calculeaza Densitatea Probei De Sol Studiate , Exprimand Rezultatul In Kg Dupra
Delimitati Textul ,,la Cirese De Ion Creanga Fragment,, Si Alcatuiti Planul De Idei
Care Sunt Vasele De Sange unde Se Realizeaza Principala Digestie Si Cum ce Este Fotosinteza functile Frunzei definiti Celula Animala