RO Study
👤
Dnfdndn
Dnfdndn
01-04-2021
Matematică
a fost răspuns
Va roooooog am nevoieeee
Răspuns :
Ovisandu
Ovisandu
01-04-2021
Mg= 2rad3 =rad4 x rad3= rad(peste amndoua)4x3
Mg=rad axb
3 si 4 numere consecutive
raspunsul= 3 si 4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Si Eu O Tema La Latina Care Suna Asa : Traduceti Si Analizati Infinitivalele (subiect Predicat Verb Regent) Caesar Ducem Ad Se Cum Hostibus Venire Iussit.Sci
Patratul ABCD,,este construit Din Patru Dreptunghiurri Identice ,avand Perimetru Fiecaruia De 40 Cm!Determinati Perimetrul Si Aria Patratului ABCD!
Identificati Primele Doua Predicate Din Ultimul Alineat. Indicati Felul Acestora Si Aratati Prin Ce Parte De Vorbire Se Exprima." In Celalalt Pat , Femeia Batra
Romana, Clasa A V-a Dau 14 + 7 Puncte.Imaginaza-ti O Legenda Despre Aparitia Unei Flori.Nu Uita Sa Imbini Elementele Reale Cu Cele Fantastice Si Sa Folosesti P
Vreau O Compunere Cu Titlul "Primavara"
Administratori Unui Colegiu Trebuie Sa-si Acceseze Programul Indiferent De Locul In Care Se Afla. Ca Dispozitiv Poate Fi De Folos In Acest Caz ?PDALaptopdesktop
Romana, Clasa A V-a Dau 14 + 7 Puncte.Imaginaza-ti O Legenda Despre Aparitia Unei Flori.Nu Uita Sa Imbini Elementele Reale Cu Cele Fantastice Si Sa Folosesti P
Asezati Ariile Urmatoare In Ordine Crescatoare : 2000 Cm. Patrati , 0,000002 Km. Patrati , 20dm Patrati, 0,2m Patrati, 200000mm Patrati. Asezati Ariile Urmato
Comenteaza Urmatoarele 2 Strofe Ale Poeziei "Gandind La Tine" De Mihai Eminescu Tu, Blond Noroc Al Unui Vis Deșert,Tu, Visul Blond Unui Noroc Ce Nu E,De-i Mai V
Triunghiul ABC Este Echilateral Si Triunghiulm APC Este Isoscel,[PA]Triunghiul ABC Este Echilateral Si Triunghiulm APC Este Isoscel,[PA] Este Congruent Cu [PC].