RO Study
👤
Turanschimyaelisa
Turanschimyaelisa
31-03-2021
Limba română
a fost răspuns
Dau coroana. Ydhegdgdd
Răspuns :
Heriasmina
Heriasmina
31-03-2021
Răspuns:
1.va incheia
2.au lipsit
3.scriu
4.vor merge
Eplicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
ERA Ő ZI TOAMNA TARZIE.Noi Stateam În Bănci Sí Ascultam Explicaţiile Profesorului De Matematică.Deodata Am Auzit Un Zgomot Puternic Sí Constatat Cu Uimire Ca Pr
Timpul Past Simple Arata O Acțiune Sigură Sau Posibila Dar Past Perfect? Va Rog Si Exemple +explicație
Vreau Și Eu Rezolvarea Exercițiului Azi!!! Rezolvati În Mulțimea Numerelor Raționale Ecuațiile:a) ||x+3|-7|=4b) ||x+2|-5|=8c) ||x+1|-4|=7
Enumerati Toate Fenomenele Care Se Petrec In Cercul De Foc Al Pacificului. Definiti Ce Este Cercul De Foc Al Pacificului.
Alege Din Poezie Cinci Adjective Și Analizează Le
Cine Este Ăsta Din Poză? Nu Ștergeți Întrebarea! Trebuie Să Scriu Despre El Pt Școală Dar Nu Știu Cum Îl Cheamă...
Analizati Verbele Din Propozitie "Multi Durara, Dupa Vremuri, Peste Dunare Vrun Pod, De-au Trecut Cu Spaima Lumii Si Multime De Nord"Dau Coroana
În 100 Cutii Sun 2000 De Bile Câte Bile Sunt Într-o Cutie? Va Rog Ba Dau 20 De Puncte, Doar Ajutatima
3 Complete The Text With Words From Exercise 1. After The Earthquake In Haiti, Lots Of People From Around The World Wanted To Help. People Collected Money In Th
Buna, Va Rog Sa Ma Ajuți, Dau Coroană, Textul E În Alta Întrebare