RO Study
👤
Tomacostin38
Tomacostin38
31-03-2021
Istorie
a fost răspuns
Cum sa numit Statul Arab
Răspuns :
Andrabelea11
Andrabelea11
31-03-2021
Buna
te voi ajuta!
Statul Arab se numea:
Islamic
Sper
ca
te-am
ajutat
!
Succes
la
scoala
!
Answer Link
Wehbedavid1
Wehbedavid1
31-03-2021
statul islam. sper ca am fost de ajutor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Ar Trebui Sa Repet Pentru Teza La Romana Clasa 7 Semestru 2? Multumesc:)
1. Ana Toarna Sucul Din Doua Sticle In Pahare De Aceelasi Fel. Fetita Umple 8 Pahare Cu Suc De Mere Si 10 Pahare De Suc De Portocale. Care Sticla Este Mai Mare
Andreea Ia Calciu In Lunile De 31 De Zile Si Vitamine In Cele De 30 De Zile.Cate Zile Din An Ia Calciu Si Cate Zile Ia Vitamine,stiind Ca In Luna Februarie Face
1 . VA ROG AJUTATIMA LA ACESTE DOUA PROBLEME :Pentru O Instalatie Telefonica S-au Folosit Doua Bucati De Cablu Cu Lungimea De 475m,respectiv525m.Din Prima Buc
Am Nevoie Mare De O Compunere Despre Natura..sa Aiba Tot Ce Tine De Natura
La O Gradinita S-au Adus 2 Bidoane A Cate 1 Dal De Lapte Fiecare . S-au Folosit 8l La Micul Dejun , Iar 30 Dl S-au Folosit Pentru Prepararea Unor Prajituri.Cati
Buna,am Nevoie De Ajutor Urgent!1.un Cub Are Latura Egala Cu A)30cmBuna,am Nevoie De Ajutor Urgent!1.un Cub Are Latura Egala Cu A)30cm si B)5m.....aflati Volum
Dau 12 Puncte Celyi Care Ma Poate Ajuta.Calculati Aria Unui Paralelogram Cu Lungimile Laturilor De 18 Cm Si 12[tex] \sqrt{3} [/tex] Cm Si Masura Unui Unghi De 1
Doi colegi Au Parcurs Impreuna La O Plimbare In Parc80metri Fiecare Au Parcurs A)8m,b)40m c)80m d)10m
Care Sunt Prepozitiile Care Cer Cazurile Dativ, Acuzativ, Genitiv? Il Ajut Pe Fratele Meu Si Nu Mi Le Mai Amintesc Prea Bine.