RO Study
👤
Nikto73
Nikto73
31-03-2021
Limba română
a fost răspuns
ajutați va rog frumos clasa a 6
Răspuns :
Balanmarina766
Balanmarina766
31-03-2021
Ok te ajut!
1)l-a
2)i-a
3)le-a
4)ne-a
5)le-a
6)le-au
Ti-am scris doar cuvintele nu si propozițiile deoarece am si eu de facyt lectiile
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Paralelipiped Dreptunghic Aare Aria Bazei Egala Cu 24cm Si Volumul 360cm.Aflati Lungimea Inaltimii Paralelipipedului.
Completeaza Enunturile Urmatoare Cu Propozitii Circumstantiale De Cauza:a.Inima Ii Batea Din Ce In Ce Mai Tare.........................................b........
Raspundeti La Uramtoarele Intrebari:a)Ce Se Numeste Comunitate Locala ?b)Care Sunt Tipurile De Asezari Omenesti Ce Corespund Comunitatilor Locale?c)Cine Se Ocup
Alcatuiti Enunturi In Care Numeralele Sapte Si Al Saptelea Cu Valoare Adjectivala Sa Aiba Functia Sintactica De Atribut Adjectival
Suma Dintre Dublul Si Triplul Unui Nr Este 2012.Aflati Nr.
Cinci Muncitori Terimina O Lucrare In 18 Zile Lucrand Cate 8 Ore Pe Zi.In Cate Zile Pot Termina Aceasi Lucrare 9 Muncitori Daca Vor Lucra Tot Cate 8 Ore Pe Zi?a
Completeaza Enunturile Urmatoare Cu Propozitii Circumstantiale De Cauza:a.Inima Ii Batea Din Ce In Ce Mai Tare.........................................b........
Dialog Intre Furnica Si Greiere
Precizeaza Numarul De Sunete La Urmatoarele Cuvinte: Pereche,litera,rochie,caiet,ghete,toamna,ceas,examen,Gicu.
Exemplifica In Propozitiii Polisemia Cuvintelor : Asfintit,val,fata,a Arde,a Rasari,moale