RO Study
👤
Dadadadad123
Dadadadad123
31-03-2021
Matematică
a fost răspuns
2(x + 1) − 3(2 − x) = x + 3(2x + 1)
Răspuns :
Dariusbarbu
Dariusbarbu
03-04-2021
Am atasat o poza, Succes ! =)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mai Știi Şi Alte Cărți A Căror Acţiune Are Loc Pe Mare? Scrie Titlurile Şi Autorii. Vă Rog! Repede!!!
Măreşte Cu 187 Diferenţa Numerelor 714 Şi 385
Am Nevoie De Un Rezumat Putin Mai Detaliat Pentru Cartea “Misiunea Secreta A Fratilor Pearce” Va Rog
Imi Puteti Confirma Va Rog Daca In Acest Text Am Folosit Corect Present Tense Simple Și Present Tense Continous? Multumes! <3 In The Bustling City Of New Yo
5 Efectuați Următoarele Calcule, Utilizând Formula (a - B)² = A² - 2ab + B²: C (√10-1); C A) (4-√5)²; (√8-4); (√3-3); (√7-√6)²; I (√14-√7)'; (√18-1): 8 (√12-√2
Construiește Enunțuri În Care Cuvântul "toc" Să Fie Substantiv Și Să Aibă Mai Multe Înțelesuri
Mu Amesteca-puss. 11, Mang, Forma.. Megativa... 10 Redactează Un Text În Care Să Explici Unui Trecător Cum Să Ajungă Într-un Punct Din Localitatea T folosind Ce
4. Mulțimea Soluțiilor Ecuației (2x-√2)² =18 Este: a) {-√√2;-2√2}; B) {√2,-2√2}; C) {-√2;2√2};d) {√2;2√2}.
4 Substituiți Toate Cuvintele Evidențiate În Fragmentele De Mai Jos (din Roadele Unei Diplomații Chibzuite) Cu Sinonime Din Fondul Vechi Și Popu- Lar. (Unde Nu
Precizează Două Forme Verbale Ne Personale Diferite Din Primele Două Aliniate Ale Textului Povestea Ceasului Cu Inimă De Vladimir Colin Indică Funcția Sintactic