RO Study
👤
Andreeainradu
Andreeainradu
31-03-2021
Matematică
a fost răspuns
ce e un paralelogram
Răspuns :
Raisaandreea2009
Raisaandreea2009
31-03-2021
Răspuns:
paralelogramul este un patrulater convex cu laturile opuse paralele.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Micsorand Triplul Unui Numar Cu 171 Obtinem Dublul Sau.Care Este Numarul
Indicati Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica A Cuvintelor:pamantului,am Poposit,de Plug,singur,meu. Dau Coroana Urgent!!
Vă Rog Sa Ma Ajutati La Antrebarea 6
Prin Alchilarea Benzenului Cu Propena Se Obtine Un Amestec Care Contine 43,6% Izopropil Benzen, 16,2% 1,4-diizopropil Benzen, 10,2% 1,2,4- Triizopropil Benzen,
Aratati Ca Daca N Divide A Si N Divide B Atunci N Divide ( Ac+bc) Oricare Ar Fi Numerele C Si D (n, A, B, C, D Apartin Multimii Numerelor Naturale. Ce Proprieta
1. Calculati Diferenta Sintre Suma Numerelor Naturale De Trei Cifre Identice Si Suma Numerelor Naturale De Doua Cifre Idetice
Va Rog Dau 50 De Puncte Repede ....ce Este Ca Parte De Vorbire Cuvantul Privind........repede Plllllliiiizzz
Incearca Sa Faci Un Portret-robot Al Unui Locuitor Dintr-o Zona Calda Si Arida , Insistand Asupra Culorii Tegumentului Si Staturii . Ajutati-ma Va Rog !
1,2 Sau 3. Va Rog Mult Nu Ma Pricep DELOC LA MATEMATICA. Am Nevoie De Ajutor!! Multumesc Muult!
Alcatueste Schemele Electronice Pentru Atomii Elementelor Li,Na,K,B,Al,N,P,Be,Mg,Ca,C,Si,O,S,He,Ne,Ar