RO Study
👤
Borea112
Borea112
31-03-2021
Matematică
a fost răspuns
Ajutatima va rog dau coroana
Răspuns :
Tm1469332
Tm1469332
04-04-2021
ai atasata rezolvarea.............
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Zice Niste Melodii
Proverbe Sanatate. Va Rog Mult.
O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Iti Exprimi Opinia Despre Rolul Indulcitorilor In Alimentatie
Cum Merge Mai Bine The School .. Of A Surprisingly Large .....of Reykjaviks's Teenagers La 1 Consists Involves Contains Say Employs Si La For Size Number Lev
Elaborati Dialoguri Posibile Folosind Adverbe In Urmatoarele Situatii: A. Doi Oameni Urmaresc Jocul Delfinilor In Apa. B. Doi Delfini Urmaresc Jocul Copiilor Pe
Va Rog,ajutati-ma!!! a)[tex] \frac{9}{5}(2x+7)-11=16 B)x(8 \frac{1}{2}-5 \frac{3}{4})+ \frac{9}{10}=6 \frac{2}{5} [/tex]c)[tex] \frac{x+1}{3}- \frac{x+4}{2}=-
Perimetrul Unui Triunghi Este De 99 Cm.O Latura Este Cu 9 Cm Mai Lunga Decit Alta Si De 2 Ori Mai Lunga Decit A Treia.Aflati Lungimile Laturilor Triunghiului.
Fie Experimentrul,,,aruncarea Unei Mingi De Baschet La Cos a)formulati Cateva Evenimente Legate De Acest Experiment b)sint Acestea Evenimente Sigure? Imposibile
Construeste 4 Enunturi Cu Predicatul Nominal A Fi Prin Care Sa Arati Cum Era Mama Vitrega A Albei_ca _zapada
Salutare Tuturor. As Avea O Propunere Daca Ma Ajutati La Niste Proobleme De Mate Imi Dau Toate Pct. Pe Care Le Am (55) Pt Urmatoarele Problmeme ] 1.dintre Elev