RO Study
👤
ImRoberto
ImRoberto
31-03-2021
Biologie
a fost răspuns
scheletul membrului inferior
Răspuns :
Tudorfilip2110
Tudorfilip2110
31-03-2021
Scheletul membrului inferior este format din:
Femur, patela, Tibie si Fibula
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Propozitii Regente Acceptabile Pentru Subordonatele Propuse ...... La Ce Nu M-am Gindit Pina Acum. ........cu Cine Nu M-am Asteptat. ........din Ce
Cum Este Continentul Americii De Sud Si Africa Fata De Cercurile Polare Si Tropice
Ca Sa Donezi Sange Trebuie Sa Ai Minim O Anumita Greutate? Sau Poti Dona Indiferent Cat Esti De Slab?
Suma A Douya Numere Este De 4 Ori Mai Mare Decat Diferenta Lor ,adica Cu 42.care Sunt Numerele?
Buna Am Si Eu 2 Exercitii: 1) (20 - 16:4) X (-1\2) 2) Un Dreptunghi Care Are Semiperimetru Egal Cu 42 M Are Latimea 75%din Lungime.Aria Dreptung
Cum Se Analizeaza Cuvantul Subliniat Din Propozitia : ,, Amintirea Tinerei tataroaice, Uruma, Si A Timpului Petrecut Pe Tarmul Marii Negre ...
Ajutatima Cu Analiza Nui PredicatFîntîna Este Foarte Frumoasă
Alcatiueste Propozitii Cu Cuvintele Odata O Data Intruna Intr-una Deloc De Loc Deoparte De O Parte Altfel Alt Fel Demult De Multrepede Va Rog
1. Precizeaza Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica Pentru Fiecare Dintre Cuvintele Subliniate: 1. Ma= 2. Cuvintelor= 3. Sa Stiu=
Trei Copii Au Impreuna 216 Timbre.Cate Timbre Are Fiecare daca Primul Are De 3 Ori Mai Multe Decat Ceilalti Doi La Un Loc,iar Al Treilea Are Cu 20 Mai Multe De