RO Study
👤
Isabel1234
Isabel1234
31-03-2021
Franceza
a fost răspuns
trebuie sa găsim intrusul
Răspuns :
Amongus35
Amongus35
31-03-2021
Explicație:
=========================
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)O Prisma Triunghiulara Regulata Are A Bazei =100√3si H=4 Calculat Volumul Prismei 2)O Prisma Triunghiulara Regulata Are L=6√3 Si H =20 Calculati Aria Latera
Avantajele Si Dezavantajele Iernii
O Compunere Libera Despre parerea Cu orasul Meu Cernavoda Va Rog Foarte Mult Ca Iau 3 Daca Nu-l Fac Si Am Ora Cu Directoarea la Optional-istorie Pentru Maine
Analiza-ti Verbele Si Substantivele Din Urmatoarele Propozitii Am Citit Cartea Recomandata. L-am Intilnit Pe Cornel.El Venea De La Colegul Lui.Muscata De Lan
Alcatuieste Patru Propozitii In Care Adjectivul Pronominal Posesiv Sa Fie Folosit Cu Articol Posesiv , Respectiv Fara Articol Posesiv
Care Este Tema Operei Amintiri De Alecu Russo ??
Scrieti Cate 3 Proportii Derivate Prin Amplificare Sau Simplifiacre ,din Urmatoarele Proporti: a) 48/200=36/150 B) 16/32=68/136 C)14/75=42/225
Puteti Sa Imi Spuneti ,cum Se Zice Corect Sambata Trecuta Si Vara Trecuta(Exemple:Eu Si Familia Mea Am Calatorit Vara Trecuta.; El Si-a Spalat Masina Sambata T
Imaginea Alaturata Te Ajuta Sa Afli Care Este Substanta Compusa Si Care Este Raportul Sau De Masa. REPEDE VA ROG DAU CORONITA!!!
Mihnea Are Nevoie De Un Numar De Note Egal Cu Rezultatul Solutiei Ecuatiei 9-2x=5. De Cate Note Are Nevoie??