RO Study
👤
Anchidinalina
Anchidinalina
30-03-2021
Limba română
a fost răspuns
dau coroana pls urgent
Răspuns :
Mihaela7888
Mihaela7888
30-03-2021
pot să te ajut dacă îmi spui din ce poveste
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Functia F:R ->R, F(x)=ax+b, Unde A Si B Sunt Numere Reale Pentru Care F(-1)=-5 Si F(0)=-2. A) Reprezentati Graficul Functiei F In Sitemul De Coo
Scrieti 5 Greseli De Exprimare Din Emisiuni, Anunturi Si Afise. Precizati Gresala, Tipul Greselii, Varianta Corecta Si Sursa. Va Rog!!! Am Nevoie Urgent!!!!!!!
Match The Words With Their Definitions: a Keen Competition,to Serve The Ball,contest,to Expel, to Even,event,mountaineering,fitness,a Coach,wrestling. a)a Sport
1. Limita Dintre Partea Europeana Si Partea Asiatica A Rusiei Este Formata Din Muntii ... 2. Cea Mai Mare Acumulare De Apa Dulce De Pe Glob Este Reprezentata De
Pentru Cei Buni La Matematică! Rezolvați Ecuațiile Pătratice: a) X²=81 b) 4x²=1 c) X²-0,25=0 d) (x-1)²=49 e) 3(x-3)²=48 Vă Rog Frumos! Dau Coroană Și 30 De Punc
Construieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii In Care Sa Existe O Propozitie Subiectiva Introdusa Prin Adverbul Relativ Cum
Media Aritmetică A Trei Numere Este 12,7 . Calculați Cel De-al Treilea Număr Știind Cã Media Aritmeticã A Primelor Douã Numere Este 14,05 . Merci Frumos !
Care Este Influienta Usturoiului Cepei Si A Mucegaiului Asupra Dezvoltarii Mucegaiului De Piine
Reducand Termenii Asemenea Din 2(3x²-5x+6)-3(x²-4x+5)-2(x²-2x-4) Se Va Obtine
Va Rog Sa Imi Faceti Si Mie Povestirea La Praslea Cel Voinic Si Merele De Aur.DAU ORONITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!