RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-05-2015
Limba română
a fost răspuns
de la ce cuvant provine zgriptoroaica
Răspuns :
Biiibi
Biiibi
03-05-2015
Cuvantul zgriptor+sufixul-oiaca
Answer Link
Caragioiujusti
Caragioiujusti
03-05-2015
De fapt,se scrie Zgripsoroaica si este format prin derivare de la substantivul "zgripsor".
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati : 1 Minut = ? Secunde 4 Minute = ? Secunde60 Secunde = ? Minute4 Minute Si20 Srcunde = ? Secunde
Va Rog Frumos, Imi Spuneti Un Articol Din Ziar
Rewrite The Sentences Using The Future Continous.EXAMPLE:1.The Children Will Be Having A Great Time.1.I'm Sure The Children Will Have A Great Time.2.The School
Care Este Opinia Personala A Textului? : Imi Amintesc Si Acum Prima Zi De Elev, Cand Am Pasit Cu Inima Gata Sa-mi Sara Din Piept Pe Poarta Scolii. Am Zarit-o La
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri ,in Care Sa Prezinti O Intampalre, Reala Sau Imaginara Petrecuta In Timpul Unui Concurs
Ma Ajutati Cu O Scrisoare Pentru Doamna Invatatoare Ca Si Cum Am Fi In Vacanta De Vara
Descompuneti In Factori:a)(4x+3)²-100=0 B)(3x-1)²-6=0 C)(4x+3)²=8=0 D)-(x+2)²-2=0
Am De Scris La Engleza 20 De Sporturi In Engleza Sa Scriu Si Ce Inseamna Sportul Acela, Va Rog Ajutatima
Un Pătrat Are Perimetrul De 60 Cm. Cu Cât Se Micșorează Perimetrul Său Dacă Latura Se Micșorează Cu 5 Cm?
Vreau Un Text Agumentativ In Care Imi Exprim Opinia In Legatura Cu Importanta Incercari oamenilor De A Fi Mai Buni