RO Study
👤
Olgayildix
Olgayildix
30-03-2021
Limba română
a fost răspuns
transcrie în regulile pe 2 coloane
Răspuns :
Hirghiligiucody
Hirghiligiucody
30-03-2021
Este permis :
1
,
3
,
6
,
7
,
10
.
Nu este permis :
2
,
4
,
5
,
8
,
9
SPER CA TE-AM AJUTAT
!
♡
☆
♡
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
9. Victor, Dragoş Și Dănuţ Parcurg Cu Bicicleta Distanțele De 72 Km; 108 Km Și, Respectiv, 144 Km Cu Aceeași Viteză (constantă). Ştiind Că Dănuţ, A Mers Mai Puț
3. M-am Gândit La Un Număr. L-am Mărit Cu 5 Unități, Am Micşorat Rezultatul De 25 De Ori, Apoi Am Triplat Noul Rezultat Şi Am Obţinut 75. La Ce Număr M-am Gândi
Fie Expresia: E(X) = (¹-3 − 2) · (X + 3). A) Derminați DVA Al Expresiei E(X).
Aseşte Toate Numerele Naturale Formate Din Mii, Sute, Zeci Şi Ur De Doua Ori Mai Mică Decât Cifra Sutelor Și Cu Doi Mai Mica Decat Cel Mai Mic Număr Par Diferit
Considerăm Pătratul ABCD De Centru O. Fie M Mijlocul Lui [BC], Iar Q Simetricul Lui O Față De M. Arătaţi Că: A) DOQC Este Paralelogram; B) BOCQ Este Pătrat. .
Recenzie De La Carte Scrisa De Doina Rusti
29. Pe Un Câmp Păşteau 100 De Oi Şi Capre. Dacă Mai Vin La Păscut Capre De Trei Ori Mai Multe Decât Erau Şi Pleacă 10 Oi, Atunci Pe Câmp Vor Fi Tot Atâtea Oi Câ
Ce Inseamna Fictiune Si Non Fictiune?
(Sp) 3. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Dreptunghic ABC, Cu = 10 Cm Şi AC= 16 Cm, Atunci Distanţa De La Punctul C La Dreapta AM este Egală Cu: a
Descopere Regula De Formare A Fiecarui Sir,apoi Scrie Inca Trei Substantive Potrivite.