RO Study
👤
Gabriela9632
Gabriela9632
30-03-2021
Limba română
a fost răspuns
Va rog !!Dau coroana!!
Răspuns :
Lunguardei33
Lunguardei33
30-03-2021
Răspuns:
1. B
2. D
3.B
4. A
sper ca este corect!
(btw in ce clasa esti?)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Funcția F:R-R,f(x)=(m-2) X² + (1-m²) X - 2,m Diferit De 0.Determinați Valorile Reale Ale Lui M,pentru Care Graficul Funcției Trece Prin Punctul A (-1;7) Și
Va Rog Frumos.... PUNE Nota Și Am Nevoie De Acest Ex.... Pana Mainee
Дополните Таблицу. Щими Буквами Из Таблицы. 14 10 3 Конкурс. • В Румынии - Лей И Бан; • В России - Рубль И Копейка. Сумма (леи) Удвоенная (леи) Половина (баны)
Subliniază Atributile Din Poizie
8. De Câtă Vopsea Este Nevoie Pentru A Vopsi Cuboidul Din Imagine, Dacă Pentru 100 Cm² De Suprafață Sunt Necesare 3 G De Vopsea? Exprimaţi Rezultatul În Diferit
Suma A Patru Numere Este 266 Dacă Din Fiecare S Ar Scădea Același Număr Am Obține Numerele 20 25 39 Și 150 Cât Este Dublul Celui De Al Treilea Număr
Va Rog Am Nevoie Acum
SUBIECTUL Al II-lea Scrie, In 80-120 De Cuvinte, Rezumatul Textului 1. Punctajul Pentru Rezumat Se Acordă Astfel: conţinutul Rezumatului - 12 Puncte; redactarea
13 Recitește Ultimele 3 Strofe Şi Decide Despre Ce Este Textul: A) Un Fapt Divers; B) Un Vierme; C) Nişte Prune; D) Nişte Furnici; E) Frumosul Din Natură; F) Mi
Miteti Tre. 2. Elaborarea Fişei De Proiect Numele Proiectului: Durata: 4 Săptămâni Cine Va Ce Veţi Face? De Ce Veţi (Activităţile) Avea Nevoie? (Resursele) Tele