Răspuns :
RăspuAm plecat din acel loc la Gergovia, am ajuns,
RăspuAm plecat din acel loc la Gergovia, am ajuns, o ușoară bătălie de cavalerie în acea zi, bătălia a fost dimineața, situația orașului, care,
RăspuAm plecat din acel loc la Gergovia, am ajuns, o ușoară bătălie de cavalerie în acea zi, bătălia a fost dimineața, situația orașului, care, fiind construit pe un munte înalt, a fost, foarte dificil de accesat, al
RăspuAm plecat din acel loc la Gergovia, am ajuns, o ușoară bătălie de cavalerie în acea zi, bătălia a fost dimineața, situația orașului, care, fiind construit pe un munte înalt, a fost, foarte dificil de accesat, al a disperat de (...). Dar Vercingetorix, tăbărât în cartier
RăspuAm plecat din acel loc la Gergovia, am ajuns, o ușoară bătălie de cavalerie în acea zi, bătălia a fost dimineața, situația orașului, care, fiind construit pe un munte înalt, a fost, foarte dificil de accesat, al a disperat de (...). Dar Vercingetorix, tăbărât în cartier în oraș, erau cu multime mici în jurul lui separat, la intervale scurte de timp
RăspuAm plecat din acel loc la Gergovia, am ajuns, o ușoară bătălie de cavalerie în acea zi, bătălia a fost dimineața, situația orașului, care, fiind construit pe un munte înalt, a fost, foarte dificil de accesat, al a disperat de (...). Dar Vercingetorix, tăbărât în cartier în oraș, erau cu multime mici în jurul lui separat, la intervale scurte de timp a plasat forțele fiecărui stat și tuturor
RăspuAm plecat din acel loc la Gergovia, am ajuns, o ușoară bătălie de cavalerie în acea zi, bătălia a fost dimineața, situația orașului, care, fiind construit pe un munte înalt, a fost, foarte dificil de accesat, al a disperat de (...). Dar Vercingetorix, tăbărât în cartier în oraș, erau cu multime mici în jurul lui separat, la intervale scurte de timp a plasat forțele fiecărui stat și tuturor după ce am ocupat dealurile din acea rază, prin care omisim că omul ar putea număra, a prezentat o apariție formidabilă
RăspuAm plecat din acel loc la Gergovia, am ajuns, o ușoară bătălie de cavalerie în acea zi, bătălia a fost dimineața, situația orașului, care, fiind construit pe un munte înalt, a fost, foarte dificil de accesat, al a disperat de (...). Dar Vercingetorix, tăbărât în cartier în oraș, erau cu multime mici în jurul lui separat, la intervale scurte de timp a plasat forțele fiecărui stat și tuturor după ce am ocupat dealurile din acea rază, prin care omisim că omul ar putea număra, a prezentat o apariție formidabilă furnizat.
RăspuAm plecat din acel loc la Gergovia, am ajuns, o ușoară bătălie de cavalerie în acea zi, bătălia a fost dimineața, situația orașului, care, fiind construit pe un munte înalt, a fost, foarte dificil de accesat, al a disperat de (...). Dar Vercingetorix, tăbărât în cartier în oraș, erau cu multime mici în jurul lui separat, la intervale scurte de timp a plasat forțele fiecărui stat și tuturor după ce am ocupat dealurile din acea rază, prin care omisim că omul ar putea număra, a prezentat o apariție formidabilă furnizat. (Războiul, franceză, 7, 36, 1-2)
RăspuAm plecat din acel loc la Gergovia, am ajuns, o ușoară bătălie de cavalerie în acea zi, bătălia a fost dimineața, situația orașului, care, fiind construit pe un munte înalt, a fost, foarte dificil de accesat, al a disperat de (...). Dar Vercingetorix, tăbărât în cartier în oraș, erau cu multime mici în jurul lui separat, la intervale scurte de timp a plasat forțele fiecărui stat și tuturor după ce am ocupat dealurile din acea rază, prin care omisim că omul ar putea număra, a prezentat o apariție formidabilă furnizat. (Războiul, franceză, 7, 36, 1-2) B u la Foe